Cazino online: Sloturile lui Paul - Episodul 10 Burning Hot

Se anunta vremuri complicate pentru industria jocurilor de noroc din România. Guvernul, prin vocea prim-ministrului Marcel Ciolacu, a anunțat pregătirea unui OUG cu noi taxe pentru operatori, dar și schimbări majore în ceea ce privește desfășurarea activității de către aceștia.

Printre modificări vedem și cum Guvernul vrea să scoată de tot aparatele de tip slot machines din baruri. Schimbare ce mi-a adus aminte de o intamplare petrecuta în urma cu mulți ani, la care am fost marcator. Din păcate, nu e una singulară printre jucătorii de pacanele din România, însă măcar a avut un final fericit. 

Castig care l-a băgat în depresie pe patron

Sa pui aparate in baruri era o strategie comuna printre patroni acum ceva timp. Motivul e destul de simplu - omul tragea ceva la masea, se trotila, iar apoi nu prea mai ținea cont de cati bani baga in aparat. 

Împreună cu prietenii mă duceam frecvent la un bar din localitatea natală. Nu chiar ultima cârciumă, dar nici nu avea hârtie igienică în trei straturi la baie. În locație erau niște aparate ceva mai vechi (raportandu-ma la ce vad în prezent), pline cu jocuri EGT. Bem noi ca tot omul, suficient cat sa meditam la misterele vieții și la posibilitatea sa nu fim singuri în Univers, cand unul dintre prieteni ne spune la toți ca îl plictisim. Apoi, mai hotarat decât a fost în fata popii cand a spus “Da”, îl vedem cum baga o hartie de 100 RON în primul aparat si-i da pe 10 RON la Burning Hot

  • Un joc cu fructe, cu doar 5 linii de plată, popular printre jucătorii de pacanele la acea vreme. Spun ca Burning Hot e un slot la care intra lumea și acum, chit ca volatilitatea scazuta-medie nu oferă mari speranțe la castigul maxim de 3.000x miza.

Dar pentru prietenul meu s-au potrivit astrele și a prins cinci Septari pe 10 RON. Adică a bifat cea mai buna combinatie posibila la Burning Hot pentru un castig de 30.000 RON. 

Noi, toți, am sărit de la masa, strigând în gura mare “Ai de *insert organ genital aici, asta a rupt-o”. Toata lumea bucuroasă, numai o singura persoana cu cea mai tristă/derutata mimica posibila, de parcă avea în față ultimul sezon din Game of Thrones. Era, desigur, patronul. Care cam trebuia sa scoată 30.000 RON, în condițiile în care casa de marcat din barul ăla nu văzuse 30.000 RON în toata existenta ei. 

Nu e ca și cum patronul barului ar fi trebuit sa puna toți banii din propriul buzunar, dar cu siguranta nu i-a picat bine. Au fost de-a lungul timpului mai multe articole in presa din care reieseau ca jucatorilor le-au fost refuzate plățile în cazuri asemănătoare. Că, vezi Doamne, sigur au făcut ei vreo manevra, ceva. Din fericire, nu a fost cazul și acum, doar ca prietenul meu nu și-a văzut banii imediat. A primit cu porția din ei timp de vreo opt-nouă luni. Și adevărul e ca te simți altcumva cand incasezi toata suma deodată, nu cu țârâita. 

Cazinourile online - soluția perfectă

Dacă tot vrei sa dai după un castig mare, cazinourile online licentiate reprezinta cea mai buna optiune. Acolo, stii că-ți vei primi toți banii deodată. Nu exista scuze pentru care retragerile tale la sume mari sa fie refuzate. Asta dacă ai contul în regula, desigur. 

  • În plus, orice problema poate fi reclamata la ONJN, care cred ca se misca mai bine pe astfel de spete decât Protectia Consumatorului. 

La un cazino online poți sa te joci la orice ora din zi, chiar și direct de pe un dispozitiv mobil. Mai poți sa profiti și de multiplele promoții, cum ar fi bonusul de bun venit la Mr Bit, de până la 2.500 RON + 500 de rotiri gratuite pentru primele tale trei depuneri pe site. Și da, gasesti și Burning Hot în secțiunea de cazino de la acest operator.