Castiguri mici cu mize mari sau castiguri mari cu mize mici?

Doua dintre dilemele unui parior se refera la numarul meciurilor de pe bilet si la valoarea castigului de pe acesta.
 
Daca tot mai multi pariori cu experienta sunt de acord ca pe un bilet sa se afle un singur meci, maxim doua, decizia mai dificila vine cand trebuie sa alegem cota aproximativa care dorim sa o avem pe bilet astfel incat sa nu ne asumam prea multe riscuri, insa si miza pe care s-o plasam. Spre exemplificare vom lua un meci de baschet, la care dorim sa plasam un pariu in favoarea outsiderei, care are cota 4.00. Intrebarea este daca preferati castiguri mici cu mize mari sau castiguri mari cu mize mici.
 
Daca optati pentru prima varianta, atunci luand exemplu nostru veti plasa un pariu pe faptul ca outsidera va acoperi un handicap de 7.5 puncte sau 8.5 puncte, acolo unde cota este aproximativ 1.3, riscul fiind redus. La o asemenea cota vom plasa insa o miza mare, sa spunem 200 RON, astfel incat castigul sa fie multumitor. Daca pariul va fi ‘’verde’’, veti avea un castig de 260 lei si un profit de 60 lei. Daca preferati a doua varianta veti plasa o miza vizibil mai mica, insa pe faptul ca outsidera va invinge, riscul fiind vadit mai mare decat in cazul in care ati plasa faptul ca acopera handicapul de 7.5 puncte. Astfel, sa spunem ca vom miza 50 lei. Daca pariul va fi ‘’verde’’ veti avea un castig de 200 lei si un profit de 150 lei.
 

Ce strategie este mai buna de urmat?


Asadar, vom continua exemplul, pentru a ne edifica. Astfel, vom calcula cate pariuri trebuie sa fie castigatoare pentru 30 plasate cu o cota de 1.3 si cu una de 4.00. Atentie, aici ne referim la cota pentru un singur eveniment pe bilet, nu pentru mai multe.  Avand in vedere ca pentru o cota de 1.3 plasam o miza de 200 lei, iar pentru una de 4.00 mizam 50 lei, vom cheltui 6 000 lei pe cele cu 1.3 si 1 500 lei pe cele cu 4.00. Astfel, pentru a fi pe profit in ambele cazuri ne trebuie 24 bilete de 1.3 castigatoare si 7 bilete de 4.00 castigatoare. Pentru fiecare bilet in plus castigator vom avea un profit de 260 lei la cota de 1.3 si 200 lei la cota de 4.00.
 
Sincer, ne este greu sa credem ca din 30 bilete vom nimeri cel putin 7 cu o cota de 4.00 pe un eveniment. In schimb, sansele sunt ceva mai mari sa castigam minim 24 bilete cu o cota de 1.3. Astfel, in acest caz, chiar daca riscurile financiare vor fi vizibil mai mari, castigurile ar trebui sa ne asigure daca nu un profit, atunci o pierdere mai mica.
 

Pot testa aceasta strategie fara sa pierd prea mult?


Pentru a scapa de dubii, va invitam pe voi sa vedeti daca este mai bine sa vizati castiguri mici cu mize mari sau castiguri mari cu mize mici. Puteti face in asa fel incat sa incercati acest gen de pariuri la casele online, insa fara sa riscati prea multi bani din buzunarul propriu. Cum asa? Folosindu-va de bonusul pe care orice casa de pariuri serioasa vi-l ofera dupa inregistrare. Din acest punct de vedere, de departe cea mai buna casa este Maxbet, fiindca aici ai parte de cel mai mare bonus integral de bun-venit in urma unui singur depozit. Este vorba de 100% pana la 900 lei. Bonusul va fi activat de indata ce ai rulat o singura data depozitul. Apoi bonusul va trebui rulat de 8 ori pe cote minime de 2.00 in termen de 30 zile, insa asta nu ne afecteaza in vreun fel strategia.
 

Daca vom aplica in mod constant aceasta metoda cu o cota de 1.3 si una de 4.00 sau orice alte doua cote apropiate ca valoare de acestea, intr-o saptamana, doua sau maxim trei rulajul va fi completat cu succes. Sigur, am recomanda ca la o suma totala de aproximativ 1 800 lei, cat vom avea in cont dupa creditarea bonusului, sa fim mai ponderati cu mizele. Astfel, ni s-ar parea oportuna plasarea unor mize de 100 lei pe evenimente cu o cota de 1.3 si 25 lei pe evenimente cu o cota de 4.00. Dintre acesti 125 lei plasati, doar cei 25 lei de la cota peste 2.00 vor fi luati in calcul pentru rulaj. Asta inseamna ca veti indeplini conditiile de rulaj dupa 288 meciuri de baschet, fotbal sau alte sporturi pe care le veti alege. Vi se pare mult sa plasati 288 pariuri in maxim 30 zile? Credeti-ne ca nu este, cel putin nu pentru un parior experimentat, care plaseaza constant pariuri. Asta mai ales ca oferta casei de pariuri Maxbet este una bogata, avand de unde alege.

Sura foto: www.worldbetinfo.com