Castigi pariul daca echipa favorita are doua goluri avans

De multe ori am auzit comentatori spunand ca 2-0 este cel mai periculos scor, insa promotia casei de pariuri Betano elimina riscul ca tu sa pierzi biletul daca adversara va reveni in meci. Asta deoarece in cazul in care echipa pe care ai pariat conduce oricand in partida cu scorul de 2-0 vei castiga automat pariul.


Ce trebuie sa fac?

La promotie poate participa orice utilizator Betano. Competitiile de fotbal care se califica la aceasta promotie sunt: Champions League, Europa League, Premier League (Anglia), Serie A (Italia), La Liga (Spania), Bundesliga (Italia) si Liga I (Romania). Pentru a beneficia de promotie trebuie pur si simplu sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul gazdelor sau al oaspetilor intr-una sau mai multe dintre competitiile enumerate mai sus. Nu exista miza minima sau cota minima pentru pariul plasat. O sa castigi pariul daca echipa favorita are doua goluri avans, castigurile urmand a fi creditate cash, fara conditii de rulaj, in cel mult 30 minute de la inscrierea golului secund. Poti beneficia de promotie de cate ori doresti.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur, pe bilet, pe victoria in timp regulamentar a gazdelor sau a oaspetilor in una sau mai multe dintre urmatoarele competitii: Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga si Liga I
  • Daca echipa pe care ai plasat pariul conduce oricand in partida cu scorul de 2-0 vei primi cash castigul de pe bilet
  • Vei putea beneficia de promotie de cate ori doresti


Scapa mai repede de griji cu aceasta promotie >>>