Castigatorii ultimelor 4 editii de la Rio se afla pe tabloul principal in acest an

Turneul pe zgura de la Rio de Janeiro se afla la cea de-a saptea editie, Thiem castigand aici in 2017. Anul trecut s-a impus sarbul Laslo Djere, dupa o finala cu jucatorul canadian Auger-Aliassime, detinator de wild-card. In semifinale cei doi ii invingeau pe slovenul Bedene, respectiv uruguayanul Pablo Cuevas. E drept, Djere a beneficiat in semifinale de abandonul lui Bedene. In urma cu doi ani la Rio a castigat argentinianul Diego Schwartzman, iar in 2016 Pablo Cuevas.

Preview ATP Rio 2020

Doi sarbi si doi argentinieni printre capii de serie

Am enumerat castigatorii ultimilor 4 ani deoarece toti cei 4 se afla in acest an pe tabloul principal de la Rio. Daca Thiem este favorit principal, Schwartzman este cap de serie numarul 2, Djere favorit numarul 8, iar Cuevas este primul sub linia capilor de serie. Favorit numarul 3 este sarbul Lajovic, urmat de chileanul Garin, argentinianul Pella si croatul Coric. Ultimul cap de serie este spaniolul Ramos-Vinolas.

Alti participanti din top 75 sunt Fernando Verdasco, Juan Ignacio Londero, Lorenzo Sonego, Casper Ruud, Pablo Andujar, Hugo Dellien, Federico Delbonis si Marco Cecchinato. Ca urmare a abandonului lui Berrettini, pe tabloul principal a acces si singurul brazilian din top 100. Este vorba despre Thiago Monteiro. 

Vom avea acelasi castigator pentru a doua oara la Rio?

In acest preview ATP Rio 2020 nu puteam rata ocazia de a vorbi despre favoritii la castigarea turneului. La casa de pariuri Betano gasim pariuri antepost privind acest aspect. De asemenea, aici vei putea vizualiza in transmisiune directa fiecare meci de simplu de pe tabloul principal de la Rio. 

Betano il vede mare favorit pe Dominic Thiem, caruia ii ofera cota 2.5. A doua sansa o are Diego Schwartzman, argentinianului acordandu-i-se cota 6.00 la victoria finala. Cei doi sunt urmati de Dusan Lajovic (8.00), Guido Pella, Borna Coric, Christian Garin si Fernando Verdasco, toti cei 4 fiind cotati cu 12.0.

Mizeaza o suma moderata pe castigatorul de la Rio