Castigatorii lunii Iulie a concursului Expertul Expertilor

Concurs incheiat

Ieri s-au disputat si validat ultimele predictii ale expertilor si pariorilor nostri profesionisti, si odata cu acestea s-a stabilit ordinea finala la prima editie a concursului Expertul Expertilor.

 

A fost o lupta echilibrata pana la sfarsit, astfel primul loc, ocupat de utilizatorul wallberg, a acumulat 17 puncte, reusind sa se detaseze de urmatorul loc datorita voturilor corecte la ponturile expertilor Intelbet Mihai Mironica si Ioana Cosma din ultima zi a concursului. Expertul favorit de-a lungul intregii luni pentru castigatorul concursului a fost Ioana Cosma, care i-a asigurat 4 puncte din totalul de 17 acumulate.

 

Locul secund a fost ocupat de utilizatorul Xavier, cel care ne-a obisnuit cu analizele sale de pe blogul Intelbet, marea majoritate a acestora pe Alte Sporturi, precum Tenis, Hochei, asadar de urmarit avand in vedere ca majoritatea ponturilor sau analizelor altor utilizatori de pe blog sunt pe Fotbal, de catre aceia dintre voi care doresc sa isi mai diversifice aria de pariere. Cu 17 puncte acumulate in luna trecuta, reusind sa stranga tot atatea voturi castigatoare ca si primul loc, 23 la numar, insa a avut 9 voturi gresite, cu 3 mai multe decat wallberg, Xavier l-a intuit bine si l-a avut drept expert favorit pe Julio Salinas, ajutandu-l cu 5 puncte in clasamentul final.

 

Pe locul trei s-a clasat utilizatorul Dan3z, un utilizator destul de nou pe site-ul Intelbet, insa care ne-a oferit pe blogul sau cateva informatii interesante precum si cateva predictii. Acesta a acumulat 13 puncte la finalul lunii iulie si l-a avut drept expert favorit pe Mihai Mironica, cu ajutorul ponturilor lui reusind sa acumuleze nu mai putin de 5 puncte.

 

Pe locul patru, ultimul care asigura primirea unui premiu in bani, il avem pe utilizatorul sandy70, care a acumulat 12 puncte, fiind la egalitate cu urmatorul loc, locul 5, insa in urma departajarii facute conform regulilor concursului, a reusit sa termine pe locul patru pentru ca s-a inregistrat inaintea utilizatorului mihai_vasile_valentin, niciunul dintre cei doi neavand un blog deschis sau comentarii pe site-ul Intelbet. Expertul favorit al lui sandy70 a fost fara nicio indoiala Mihai Mironica, cu ajutorul caruia a acumulat 7 puncte la acest concurs.

 

Iata clasamentul final pentru luna Iulie si lista castigatorilor:

 

 

Mult succes tuturor la noua editie a concursului Expertul Expertilor pentru luna August!