Castigatoarea Cupei Romaniei are cota 10

Al doilea trofeu ca importanta din fotbalul romanesc se va decerna in aceasta seara. Este vorba despre Cupa Romaniei, ultimul act in care se intalnesc Hermannstadt si CSU Craiova avand loc incepand cu ora 21:00. Chiar daca Hermannstadt nu a aplicat pentru licenta in cupele europene, neavand voie, asadar, sa joace acolo sezonul urmator, cu siguranta isi doreste Cupa Romaniei foarte mult, mai ales ca aceasta va juca de la anul in Liga I. Fie ca esti de parere ca va avea sau nu loc o surpriza in finala de diseara, vei beneficia de cota 10.0 la casa de pariuri Fortuna pentru ca oricare din cele doua echipe sa ridice trofeul.
Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Fortuna pana la ora partidei. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe echipa care crezi ca va ridica trofeul, indiferent ca o va face in timpul regulamentar sau in extra-time. Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 1.17 pentru ca CSU Craiova sa castige trofeul si 4.5 pentru ca Hermannstadt sa faca asta.


Despre recompense

Castigatoarea Cupei Romaniei are cota 10, daca pariul tau este “verde”, iar tu ai plasat 50 lei, creditandu-ti-se cash castigul conform cotei de pe site (58.5 lei daca oltenii vor castiga trofeul sau 225 lei daca trofeul va ajunge la Sibiu), pentru ca restul pana la 500 lei sa il primesti ca bonus in cel mult 72 ore. In cazul in care pariul nu este castigator vei primi bonusul de bun venit, care consta intr-o rambursare a intregii mize, pana la 300 lei. Astfel, daca vrei sa profiti la maxim de promotie pariaza 300 lei, caz in care daca CSU Craiova va ridica trofeul vei primi 351 lei cash si 149 lei bonus, iar daca Hermannstadt va face asta vei obtine 1 350 lei cash. De 5 ori trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu castigator rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile, iar daca nu e castigator in cel mult 30 zile.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Fortuna pana duminica, ora 21:00
  • Plaseaza un pariu pre-live pe echipa care crezi ca va cuceri trofeul in finala Cupei Romaniei
  • Maxim 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore
  • Daca pariul este necastigator ti se va rambursa intreaga miza, in limita a 300 lei
  • Bonusul trebuie pariat de 5 ori pe o cota minima de 1.5
  • Rulajul trebuie efectuat in cel mult 7 zile in cazul unui pariu castigator si in termen de 30 zile in cazul unuia necastigator


Profita de promotie la maxim >>>