Castiga zilnic 20 freebeturi la Australian Open

Turneul de la Australian Open a ajuns in runda a treia, incepand de acum urmand a vedea dueluri cu adevarat tari atat pe tabloul masculin, cat si pe cel feminin. Avand in vedere acest lucru, multi utilizatori sunt tentati sa plaseze live pariuri cu mize mari. De ce live? Fiindca in acest fel pare mai usor sa anticipezi rezultatul unei partide, in special la meciurile echilibrate. La fel s-a gandit si casa de pariuri Sportingbet, care ne ofera o promotie ce vizeaza pariurile live la turneul de Grand Slam.In urma acestei promotii poti castiga zilnic 20 freebeturi la Australian Open, fiecare in valoare de 4 RON. Alternativ, poti primi mai putine freebeturi, avand insa aceeasi valoare totala, in functie de mizele plasate. Dupa cum spuneam mai sus, promotia se refera la pariurile live, toti utilizatorii Sportingbet fiind eligiibili la aceasta. Nu trebuie decat sa mizezi zilnic live la Australian Open minim 80 lei, pe o cota minima de 2.00. 


Asta nu inseamna ca miza minima individuala (pe fiecare pariu) sa fie de 80 lei, pentru a primi freebeturile trebuind sa pariezi cel putin 80 lei intr-o singura zi, indiferent de miza pariurilor individuale. Freebetul ti se va credita imediat dupa incheierea meciului care a dus la depasirea pragului de 80 lei, asta insemnand ca in cazul in care un meci pe care ai pariat s-a intrerupt si se va incheia a doua zi, freebetul il vei primi a doua zi si nu in cea in care ai mizat. 


Spre exemplu, daca ai plasat un pariu eligibil cu o miza de 30 lei si altul cu 50 lei, freebetul in valoare de 4 lei, in cazul de fata, se va credita imediat ce s-a incheiat ultimul dintre cele doua meciuri jucate. Daca meciul este anulat sau ai apelat la optiunea Cash Out pentru a-ti retrage castigul, nu vei primi freebetul. Pariurile pot fi plasate si pe acelasi meci, insa, evident, nu pe aceeasi selectie sau pe selectii opuse. Fiecare freebet este valabil timp de 24 ore de la creditare, putand fi plasat pe orice selectie.


Poti castiga zilnic 20 freebeturi la Australian Open, pentru ca asta sa se intample trebuind sa mizezi 1 600 lei. Trebuie sa recunoastem ca nu ne prea surade ideea unui freebet in valoare de 4 lei, astfel ca iti sugeram ca miza plasata pe un pariu sa fie mai mare. Spre exemplu, daca vei plasa 500 lei live pe un pariu cu o cota minima de 2.00, la  finalul meciului vei primi un freebet in valoare de 24 lei. De precizat, pentru cei ce nu stiu, ca in cazul unui pariu castigator folosind freebetul, valoarea acestuia nu va fi creditata  in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Sportingbet creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza pariuri live pe Australian Open

·         La fiecare 80 lei pariati zilnic pe o cota minima de 2.00 vei primi un freebet de 4 RON

·         Daca vei miza 1 600 RON intr-o singura zi conform cerintelor vei primi minim unul, maxim 20 freebeturi in valoare totala de 80 lei


Pariaza live pe toata durata turneului de Grand Slam