Castiga un premiu garantat urmarind meciurile nationalei Romaniei

Sambata echipa nationala de fotbal a Romaniei isi va juca ultima sansa la ramanerea in lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial, in vreme ce martea viitoare Chile doreste sa obtina o victorie de moral in fata ‘’tricolorilor’’, inaintea debutului la Cupa Confederatiilor.
 
Sponsor al nationalei antrenate de Christoph Daum, casa de pariuri Fortuna propune un concurs interesant pentru ambele partide, concurs asemanator celui de la meciul din martie cu Danemarca. Astfel, pentru a participa la concurs trebuie sa iei parte la spectacol direct din tribune sau din fata televizorului, ambele meciuri ale ‘’tricolorilor’’ fiind transmise de TVR 1.
 
 
Apoi, trebuie sa intri pe site-ul Fortuna, de pe desktop sau de pe mobil, iar in pagina dedicata concursului, intitulata sugestiv ‘’Nationala’’ sa completezi cateva date. In cazul in care esti la meci trebuie completat in casuta de pe pagina atat CNP-ul tau, cat si codul de pe biletul de intrare la meci. In cazul in care urmaresti meciul la televizor (pe TVR 1), trebuie sa introduci CNP-ul si codul promotional care va aparea la un moment dat pe ecran in timpul meciului.
 
Dupa completarea acestor date trebuie sa apesi butonul ‘’Inscrie-te’’, aflat ceva mai jos. In acest fel, vei beneficia la alegere de unul dintre cele 3 pachete speciale pentru suporteri. Este vorba despre pachetul Chiriches, pachetul Stanciu sau pachetul Andone. Daca vei alege pachetul Chiriches vei beneficia de freebeturi in valoare totala de 200 lei. Pachetul Stanciu este valabil doar pentru pariuri plasate in agentiile offline Fortuna, dublandu-ti castigurile de pe bilete, pana la 200 lei. In cazul in care vei alege pachetul Andone vei beneficia de un freebet de 200 lei, dar si de un pariu fara risc in valoare de 300 lei, pachetul fiind valabil doar pentru utilizatorii inregistrati in perioada 5 iunie-2 iulie.
 
Premiile nu vor fi obtinute atat de usor precum sperai, ci trebuie sa rulezi o suma de bani sau sa efectuezii un depozit pentru a intra in posesia lor. Astfel, pentru a activa pachetul Chiriches este necesar sa efectuezi o depunere si sa plasezi 10 pariuri a 20 lei fiecare la o cota minima de 1.5, dupa urmatoarea ora fixa inscrierii la concurs. Promotia este valabila pana in 25 iunie. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul acordarii, putand fi plasat pe mai multe pariuri/bilete.
 
In cazul in care optezi pentru pachetul Stanciu, fiecarui pariu din agentiile stradale Fortuna cu minim 5 evenimente pe bilet si cu o cota minima individuala de 1.1 i se dubleaza castigul, in limita a 200 lei, promotie care ni se pare foarte buna. Aceasta este valabila tot pana in 25 iunie, biletul trebuind validat pana la acea data.
 
Pentru a obtine premiul aferent pachetului Andone, in afara faptului ca trebuie sa fii utilizator nou inregistrat, este necesar sa efectuezi o depunere de minim 300 lei, moment in care vei primi automat freebetul de 200 lei. Pentru a obtine si pariul fara risc trebuie sa pariezi minim 300 lei pe un pronostic, iar daca acesta este pierzator vei primi inapoi suma pariata, pana la 300 lei, sub forma de bonus. Acesta trebuie pariat de 5 ori la cote minime de 1.5, in termen de 7 zile de la creditare.
 

Fii pe faza si introdu codul in campul aferent