Castiga un pariu fara risc la Liverpool vs Manchester City

Seara de duminica in Premier League este incheiata de derby-ul de pe Anfield dintre Liverpool si Manchester City, derby care va incepe la 18:00. Nu credem ca trebuie sa amintim de forma liderului Manchester City, neinvinsa in acest sezon de Premier League. In schimb, Liverpool vine si ea dupa 4 victorii, e drept, 3 dintre ele cu scorul de 2-1. Am amintit de scoruri deoarece exact asta avem de facut daca dorim sa participam la promotia casei de pariuri Sportingbet: sa anticipam scorul corect. Promotia se adreseaza tuturor utilizatorilor.


Ce trebuie facut?

Pentru a putea castiga un pariu fara  risc la Liverpool vs Manchester City trebuie sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet cu scorul corect dintre Liverpool si Manchester City. Daca mai sus am spus ca in ultimele 3 partide disputate, indiferent de competitie, “cormoranii” s-au impus cu 2-1, trebuie sa punctam si faptul ca in tur Manchester City castiga cu 5-0, dar si ca In precedentele 4 intalniri directe din campionat de pe Anfield gazdele s-au impus. Poti plasa oricate pariuri doresti pe piata “Scor corect”, miza minima a unuia fiind 20 RON.
Programul etapei a 23-a din Premier League şi cotele oferite de Sportingbet


Despre recompense

In cazul in care unul dintre pariurile tale plasate pe piata “Scor corect” este necastigator , miza iti va fi rambursata sub forma unui freebet de 20 lei. Pariurile utilizand un freebet, insa si cele inchise cu optiunea Cash Out nu se vor califica la aceasta promotie. Freebetul va fi creditat automat in cont dupa incheierea meciului. Freebetul este disponibil timp de 7 zile de la creditare, putand fi pariat pe orice selectii doresti. Tine minte insa ca in cazul unui pariu castigator folosind freebetul valoarea acestuia nu se va credita, ci doar profitul.


Rezumat

·         Daca nu ai cont la Sportingbet creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza cel putin un pariu pe piata “Scor corect” in meciul dintre Liverpool si Manchester City

·         Daca un scor este necastigator, vei primi imediat dupa incheierea meciului un freebet in valoare de 20 lei

·         Freebetul trebuie folosit in maxim 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice selectie.


Pe ce scor vei miza? >>>