Castiga un iPhone X cu noua aplicatie Superbet

Este din ce in ce mai evident ca telefonul ocupa o mare parte din timp in vietile noastre, de asta fiind constiente si casele online de pariuri. Drept urmare, multe dintre ele au venit in intampinarea clientilor cu o aplicatie de mobil. Cea mai recenta casa care a facut asta este Superbet, casa tot mai apreciata in randul pariorilor. Evenimentul s-a produs la inceputul lunii octombrie, de atunci multi pariori descarcand aplicatia de pe siteul www.superbetmobile.ro.


5bd08827e98b8_1540392999.jpg


Ca rasplata pentru acest interes vadit al pariorilor pentru aplicatia Superbet, incepand cu 22 octombrie pana pe data de 21 noiembrie aceasta va provoaca la o promotie in urma careia ai putea castiga noul telefon iPhone Xs sau un freebet. Tot ce trebuie sa faci este sa iti deschizi cont la Superbet si sa plasezi cel putin un pariu folosind aplicatia mobila. Contul poate fi deschis si de pe desktop. Aplicatia este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS, cu ajutorul acesteia putand paria, practic, in orice conditii si de oriunde ati fi, trebuindu-va doar semnal si baterie la telefon.


Despre recompense 

Castigatorii iPhone X se vor desemna prin tragere la sorti. Am spus „castigatori”, deoarece 15 romani vor castiga un iPhone X cu noua aplicatie Superbet. Vor exista, de asemenea, 600 freebeturi a cate 50 lei. Astfel, daca te-ai inregistrat si ai plasat un pariu pe 31 octombrie, spre exemplu, vei intra la tragerea la sorti din 1 noiembrie. Vor avea loc extrageri in fiecare zi, pana pe 22 noiembrie, pentru a desemna castigatorii.


La fiecare doua zile (zile pare in octombrie si zile impare in noiembrie) un fericit castigator va intra in posesia telefonului, zilnic acordandu-se si 20 freebeturi. Aceste freebeturi trebuie rulate la o cota minima de 1.25, creditandu-se in cont in maxim 24 ore de la extragere. Cat despre castigatorii telefoanelor, acestia vor intra in posesia lor in termen de 30 zile. Linkul catre extragerea castigatorilor va fi publicat pe site-ul Superbet, sectiunea „Promotii”, zilnic la ora 18:00.  


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Superbet de pe 22 octombrie pana pe 21 noiembrie
  • Plaseaza un prim pariu pe site
  • Ziua urmatoare vei intra la tragerea la sorti
  • Se vor acorda 20 freebeturi zilnice si cate un iPhone X la fiecare doua zile


Consulta toate casele de pariuri care dispun de aplicatie pentru mobil >>>