Castiga un iPhone 7 si 1 500 lei garantat completand misiunea lunii

O promotie foarte interesanta, care cu siguranta va atrage multa lume, se va desfasura la casa de pariuri Winmasters.
 

De ce spunem asta? Din doua motive. In primul rand, premiile vor fi acordate garantat daca vei ajunge la un anumit numar de puncte, cel mai important fiind ca aceste premii constau in freebeturi de la 200 lei pana la 1 500 lei, valoarea premiului bazandu-se pe numarul de puncte pe care il vei acumula pana pe 3 mai, ultima zi a turneului.
Pentru a fi eligibil la premii, trebuie sa efectuezi minim 3 depozite a 200 lei fiecare in 3 saptamani diferite, introducand codurile WMIS1, WMIS2 si WMIS3. Pentru indeplinirea acestei cerinte obligatorii vei primi 15 puncte. Pentru a aduna puncte Winmasters iti pune la dispozitie doua modalitati, putandu-le alege pe ambele, nu doar pe una. Prima dintre ele iti ofera ocazia de a plasa pariuri pe 20 meciuri dinainte stabilite de casa de pariuri Winmasters. Acestea sunt toate cele 8 meciiuri din sferturile Champions League, respectiv Europa League (tur+retur), CSU Craiova – Dinamo, Steaua – Dinamo, Napoli – Juventus si Dinamo – Steaua din Cupa.
 
Pentru fiecare pariu pre-live de minim 40 lei plasat pe unul dintre aceste meciuri vei acumula un punct. Daca vei plasa un bilet cu mai multe dintre meciurile selectate de Winmasters, in valoare tot de cel putin 40 lei, fiecare selectie avand cota de cel putin 1.35, vei primi 3 puncte. Poti plasa cate pariuri doresti, singurele restrictii fiind cele ale cotei minime si a mizei minime.
 
A doua modalitate de a acumula puncte este aceea de a miza pre-live si singur pe bilet minim 40 lei cu o cota minima de 1.8, pe toate cele 5 ligi de top din Europa, plus Liga 1. Aici ne referim, desigur, la Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A si Ligue 1. Daca vei combina mai multe astfel de pariuri pe bilet, cota minima a unei selectii fiind 1.3, vei obtine 3 puncte.
 
Premile sunt distribuite in felul urmator: daca pana pe 3 mai ai acumulat intre 50 si 65 puncte vei primi un freebet de 200 lei. In cazul in care ai acumulat intre 66 si 80 puncte ti se va credita un freebet de 300 lei. Daca ai obtinut intre 81 si 100 puncte vei primi un freebet de 600 lei, in vreme ce daca ai obtinut peste 100 puncte primesti un freebet de 1 500 lei. Freebeturile vor fi creditate pe 4 mai, acestea trebuind plasate in termen de 7 zile pe o singura selectie cu o cota minima de 1.75 si una maxima de 5.00. Freebetul poate fi plasat pe orice selectie din fotbal, cu exceptia Handicap si DNB (miza rambursata la egal). Trebuie spus ca daca vei efectua o retragere pe durata campaniei vei pierde 5 puncte, iar daca vei efectua mai multe retrageri vei fi exclus din promotie.
 
Daca freebeturile pot fi obtinute de oricine, iPhoneul va fi primit in urma unei trageri la sorti care va avea loc pe 8 mai. La aceasta vor participa toti romanii care au efectuat 5 depuneri in saptamani diferite, fiecare a cate 200 lei, utilizand codurile WMIS1, WMIS2, WMIS3, WMIS4 si WMIS5, dar care va si plasa 10 bilete multiple care sa contina exclusiv meciurile de care am vorbit (cele selectate sau din campionatele de top. Sa spunem ca daca vei efectua cele 5 depozite, in afara de o intrare la tragerea la sorti pentru iPhone vei primi si 25 puncte.
 

Participa si tu la misiunea lunara si castiga un iPhone7 si pana la 1500 RON!