Castiga un fullbet in saptamana a doua de US Open

Ultimul turneu de Grand Slam al anului se apropie de final, la noapte disputandu-se ultimele 4 optimi de finala de pe tabloul masculin si feminin. Cel feminin este destul de interesant, avand in vedere ca se mai afla doar doua jucatoare din top 15. Daca vei plasa pariuri pe tabloul de simplu masculin si/sau feminin la casa de pariuri Betano vei avea sansa de a obtine un fullbet in valoare de 200 lei.Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca ai un cont Betano, fie ca esti utilizator nou sau vechi. Trebuie doar sa iti accesezi contul, categoria “Promotii” sub-categoria “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii denumite “US Open2018 Vol.2”. Plaseaza apoi 5 pariuri singure pe bilet, pre-live si/sau live de la US Open de pe tabloul de simplu masculin si/sau feminin pana pe 7 septembrie, ora 23:00. Aceasta este, de altfel, si ora la care se poate intra in misiune.  Atentie, pariurile trebuie sa fie de pe piete diferite, asta insemnand ca daca ai pariat o data pe rezultatul final al unui meci, nu o mai poti face si pentru alt meci.  Miza minima a unui pariu este 10 lei, iar cota minima 1.5. Daca se foloseste optiunea Cash Out pentru oricare dintre cele 5 pariuri, promotia este anulata automat.


Despre recompensa

Vei castiga un fullbet in saptamana a doua de US Open daca minim 3 din cele 5 pariuri sunt castigatoare. Fullbetul este de 20% din suma tuturor celor 5 mize, pana la 200 lei. Fullbetul va putea fi folosit pana la 9 septembrie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii” sub-categoria “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “US Open2018 Vol.2”
  • Plaseaza 5 pariuri live si/sau pre-live, dar singure pe bilet, pe piete diferite ale meciurilor de pe tabloul masculin si/sau feminin de la US Open
  • Daca minim 3 pariuri sunt castigatoare vei primi un fullbet de 20% din suma mizelor tuturor pariurilor, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana la 9 septembrie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5


Multe meciuri din care poti alege >>>