Castiga un fullbet in a doua saptamana la Roland Garros

Sincer, nu ne asteptam ca unii jucatori sa ajunga in a doua saptamana la Roland Garros, mai ales pe tabloul de simplu masculin. Genul de meci in care un jucator porneste favorit clar poate fi fructificat mai bine optand pentru pariuri live. Acolo vei vedea desfasurarea meciului, putandu-ti da seama mai usor de forma celor doi oponenti. Indiferent ca vei plasa pariuri pe meciuri in care exista un favorit clar sau pe meciuri echilibrate, la casa de pariuri Betano ai posibilitatea de a lua un fullbet care poate ajunge la 200 RON.Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Betano sunt eligibili la promotie, pentru a putea participa trebuind sa-ti accesezi contul. In fereastra care se va deschide selecteaza categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”. Esti liber apoi ca pe 5 si 6 iunie sa plasezi live si singur pe bilet orice pariu de pe orice tablou de la Roland Garros. Cota minima a fiecarui pariu trebuie sa fie 1.7, iar miza minima 10 lei. Se ia in considerare doar primul pariu eligibil pentru fiecare meci. Atentie, cele 4 pariuri trebuie plasate pe piete diferite, in sensul ca nu poti miza la doua meciuri pe cel care va trece mai departe, spre exemplu. Se poate intra in misiune pana pe 6 iunie, ora 14:00.


Despre recompensa

Chiar daca pariurile tale sunt sau nu "verzi" vei castiga un fullbet in a doua saptamana la Roland Garros de 30% pana la 200 lei. Daca meciul nu s-a incheiat pe teren  sau vei primi cota 1.00 la pariul ales, acel pariu nu se va numara la promotie. Daca, in schimb, optezi pentru Cash Out la orice pariu care se califica, nu vei mai fi eligibil la promotie.  Fullbetul trebuie pariat pana pe 8 iunie, ora 23:59, la o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu/bilet castigator valoarea fullbetului se va credita in cont, impreuna cu profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si alege butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza live pe 5 si/sau 6 iunie 4 pariuri de la Roland Garros
  • Miza minima a fiecarui pariu este 10 lei, iar cota minima 1.7
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi un fullbet de 30% pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 8 iunie la o cota minima de 1.5


Nu rata promotia destinata pariurilor live de la Roland Garros >>>