Castiga un fullbet de 400 RON pe finala Campionatului Mondial

In acest weekend va avea loc atat finala mica, dar si cea mare a Campionatului Mondial. Astazi, 14 iulie, incepand cu ora 17:00, Belgia o va intalni pe Anglia in partida pentru medalia de bronz, in vreme ce maine, de la 18:00, se va desfasura marea finala intre Franta si Croatia. Daca din cele doua meciuri iti vei alege unul pe care sa pariezi ai putea obtine un fullbet de cel mult 400 lei. Toate astea la casa de pariuri Betano.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, pentru a participa fiind necesar sa iti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Doar unul poate castiga”. In misiune se poate intra pana duminica, ora 17:50. Plaseaza apoi un pariu pre-live pe una dintre cele doua finale, cu o miza minima de 40 lei si la o cota minima de 2.00. Pariul trebuie plasat pe una dintre urmatoarele piete: “Rezultat meci&Peste/Sub”, “Rezultat meci/Ambele echipe sa inscrie” sau “Ambele echipe sa inscrie&Peste/Sub”.


Despre recompensa

In cazul in care pariul va fi “verde” vei castiga un fullbet de 400 RON pe finala Campionatului Mondial. Aceasta este, desigur, valoarea maxima, fullbetul fiind de 50% din miza. Fullbetul trebuie folosit pana pe 22 iulie, ora 23:59, pe orice pariu/bilet cu o cota minima de 1.5. Daca pariul este castigator in cont ti se va credita atat valoarea fullbetului , cat si profitul.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont aici la Betano daca nu ai deja unul
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “Doar unul poate castiga”.
  • Plaseaza un pariu pre-live pe una dintre cele doua finale alegand dintre cele 3 piete enumerate mai sus
  • Miza minima a pariului este 40 lei, iar cota minima 2.00
  • Daca pariul este castigator vei primi un fullbet de 50% din miza, pana la 400 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 22 iulie la o cota minima de 1.5


In finala mare ai sanse ridicate ca un astfel de pariu sa fie castigator >>>