Castiga un freebet pentru fiecare victorie a echipei tale favorite la Campionatul European de handbal masculin

Campionatul European de handbal masculin e pe cale sa inceapa, tu putand sa castigi un freebet pentru fiecare victorie a echipei tale preferate. Asta se va intampla doar in cazul in care vei indeplini o cerinta destul de simpla. Casa de pariuri Betstars ofera aceasta promotie, una la care sunt eligibili toti utilizatorii ei.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii in Fereastra Provocarilor. Aceasta se gaseste in contul tau, sectiunea „Provocari”. Data limita pentru inscriere este 9 ianuarie. Apoi trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe castigatoarea competitiei. Oferta o gasesti in categoria „Handbal”, subcategoria „Pariuri pe termen lung”. Favorita principala la castigarea Campionatului European este Danemarca, urmata de Franta si Spania. Miza minima a pariului este 25 euro. 

Despre recompense

Victoriile echipei tale favorite iti aduc freebeturi la CE handbal masculin, freebetul pentru un succes avand valoarea de 3 euro. La aceasta editie de Campionat European numarul echipelor a ajuns la 24. Astfel, in grupa preliminara o formatie va juca 3 partide, iar in cea principala 4 partide. Primele doua clasate din grupele principale vor avansa in semifinale, in vreme ce echipele clasate pe locul 3 vor disputa un meci pentru locul 5. De asemenea, va avea loc si o finala mica. 

La un calcul simplu, observam ca echipele semifinaliste vor disputa 9 jocuri in turneu, tu putand astfel sa obtii un freebet de 27 euro. Acum doi ani, cand semifinalistele au disputat 8 jocuri, castigatoarea competitiei s-a impus in 6 dintre ele. In schimb, Franta, castigatoarea finalei mici, a reusit victoria in 7 partide. Un freebet se va acorda in maxim 48 ore de la incheirea partidei in care a jucat echipa pe care ai mizat ca va castiga competitia. Freebetul va expira in termen de 7 zile, neputand fi utilizat pentru pariuri tip sistem sau „Spin&Bet”. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betstars creeaza-ti unul acum
  • Opteaza pentru promotia corespunzatoare handbalului din contul tau, sectiunea „Provocari”
  • Plaseaza un pariu, pana pe 9 ianuarie, pe castigatoarea CE de handbal masculin
  • Miza minima este de 25 euro
  • Vei primi 3 euro freebet pentru fiecare victorie obtinuta in timp regulamentar de formatia pe care ai mizat ca va lua trofeul
  • Un freebet este valabil timp de 7 zile de la data acordarii 

Mizeaza pe castigatoare si ia freebeturile