Castiga un freebet indiferent de rezultat in CFR Cluj-FCSB

In proportie de 95% duelul dintre CFR Cluj si FCSB va da campioana acestui sezon in Liga I, fiind normal ca meciul sa aiba parte de multe promotii. Insa singura casa online care prezinta o promotie si pentru clientii deja existenti, nu doar pentru cei care nu au cont, este Betfair. Aici vei castiga un freebet indiferent de rezultat in CFR Cluj-FCSB.Ce trebuie sa fac?


Dupa cum am specificat  mai sus, toata lumea este eligibila la promotie. Evident, aici vorbim doar de clientii din Romania. Pentru a intra in posesia freebetului nu trebuie decat sa plasezi un pariu, live sau pre-live, pe piata Sportsbook, in meciul dintre CFR Cluj si FCSB. Miza minima a pariului este 50 lei, iar cota minima 1.5.


Despre recompensa


Indiferent de rezultatul pariului, imediat dupa incheierea partidei vei primi un freebet in valoare de 50 lei. Sigur, in cazul in care vei retrage castigurile folosind optiunea Cash Out sau daca pariul va primi cota 1.00 nu vei fi eligibil la promotie. Freebetul de 50 lei trebuie plasat pe 19 martie pe orice meci de fotbal din piata Sportsbook aflat in desfasurare. Nu exista cota minima, insa nu uita ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu va fi creditata in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza un pariu live sau pre-live de pe piata Sportsbook pe meciul dintre CFR Cluj si FCSB

·         Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.5

·         Indiferent de rezultatul meciului vei primi un  freebet de 50 lei

·         Acesta trebuie plasat pe un meci de fotbal aflat in desfasurare (live) din 19 martie


Castigi freebetul garantat