Castiga pariuri fara risc de 200 RON in fiecare saptamana a lunii ianuarie

Nu mai putin de 505 pariuri fara risc se vor acorda in fiecare saptamana din ianuarie pentru cei ce vor plasa cel putin un pariu. Casa de pariuri care prezinta aceasta promotie este Fortuna, premiile acordandu-se in urma unei trageri la sorti. Vor putea castiga premii toti cei care au plasat cel putin un pariu in saptamana respectiva. Promotia se va incheia pe 28 ianuarie, fiecare saptamana incepand miercuri dimineata, incheindu-se marti seara. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil oricine are un cont Fortuna. Nu trebuie sa te inscrii nicaieri pentru a participa la promotie, ci doar sa plasezi un pariu, live sau pre-live, pe un eveniment sportiv, in respectiva saptamana. Miza minima a pariului este 100 lei, iar cota minima 1.75. Sunt valabile atat biletele simple, cat si cele cu selectii multiple. De asemenea, pentru a castiga un premiu trebuie sa ai deja acceptate conditiile GDPR (comunicarile de marketing). Pentru a verifica daca le-ai acceptat acceseaza sectiunea “Setari comunicari” din “Contul meu”.

Despre recompense

Prin tragere la sorti vei castiga saptamanal in ianuarie 200 RON pariu fara risc daca vei respecta cerintele. Un pariu fara risc inseamna ca vei plasa pariul din fondurile tale, insa daca acesta va fi pierdut miza pariului iti va fi rambursata cash, fara cerinte de rulaj. In fiecare saptamana se vor acorda 10 pariuri fara risc de 200 lei, 20 de 100 lei, 30 de 75 lei, 50 de 50 lei, 100 de 25 lei si 295 pariuri fara risc de 10 lei. Tragerea la sorti se va efectua in fiecare miercuri, recompensele acordandu-se in termen de 72 ore de la tragere. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu, live sau pre-live, simplu sau cu mai multe selectii pe bilet, pe orice eveniment sportiv 
  • Cota minima a biletului este 1.75, iar miza minima 100 lei
  • In fiecare saptamana din ianuarie se vor acorda 505 pariuri fara risc prin tragere la sorti: de la 10 lei la 200 lei
  • In cazul unui pariu necastigator folosind pariul fara risc miza se va rambursa cash, fara conditii de rulaj

Pariaza si poti obtine saptamanal un pariu fara risc