Castiga o parte din premiile totale de 50000 RON pariind pe fotbal

Daca esti indragostit de fotbal, intervalul dintre Valentine’s Day si Dragobete reprezinta cel mai bun prilej de a arata asta. Asta deoarece la casa online Fortuna te poti bucura de o promotie in urma careia poti castiga o parte din premiile totale de 50 000 lei.


Nu mai pierde timpul si inscrie-te acum la promotie >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii casei online Fortuna, pentru a participa trebuind sa selectezi butonul “Ma inscriu” din pagina de promotii. In doua intervale este impartita promotia, primul incepand pe 11 februarie, durand pana pe 17 februarie, al doilea incepand pe 18 februarie si incheindu-se pe 24 februarie. La promotie vor conta doar pariurile/biletele live sau pre-live exclusiv cu meciuri de fotbal, la o cota minima de 1.3 pentru fiecare selectie si o miza minima de 15 lei. Pariurile la care s-a folosit optiunea Early Cash Out nu sunt luate in considerare.


Despre recompense

Pariaza pe fotbal si castiga o parte din 50 000 RON in luna februarie, existand doua criterii de acordare a premiilor, in functie de intervalul in care te afli. Astfel, in primul interval vor fi premiati 75 utilizatori, in ordinea descrescatoare a numarului de bilete plasate in perioada 11-16 februarie. In cel de-al doilea interval 75 utilizatori vor fi selectati prin tragere la sorti, tragere la care intra toate biletele plasate care respecta regulile enuntate mai sus.


In fiecare interval premiile sunt identice, primul clasat castigand 1500 lei, urmatorilor trei creditandu-li-se suma de 1000 lei, cei de pe pozitiile 5-10 primind 750 lei. Urmatorii 15 clasati vor primi 400 lei fiecare, cei de pe locurile 26-50 vor primi jumatate din aceasta suma, ultimilor 25 creditandu-li-se in cont 100 lei. Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj, acordandu-se in maxim 72 ore de la incheierea fiecarui interval.


Asta nu este insa tot, fiindca vor fi acordate si 5 bonusuri, in valoare de 500 lei fiecare. Acestea sunt acordate in fiecare interval jucatorilor inscrisi in campanie care au inregistrat bilete eligibile cu: cel mai mare castig pe un singur bilet, cel mai mare castig pe un bilet care are cele mai multe selectii, cel mai mare castig pe un bilet cu 3 selectii, cel mai mare castig pe un bilet cu 4 selectii, respectiv cel mai mare castig pe un bilet cu 5 selectii. Un jucator poate castiga mai multe premii.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Selecteaza butonul “Ma inscriu” de pe pagina promotiei “Toti iubim fotbalul, dar cu premii de 50 000 RON il iubim si mai mult”
  • Plaseaza pariuri/bilete exclusiv din fotbal in perioada 11-24 februarie
  • Promotia este impartita in doua intervale, in fiecare premiile fiind identice si cash, fara conditii de rulaj
  • In plus, in fiecare interval se vor acorda 5 bonusuri a cate 500 lei pentru cel mai mare castig in diverse situatii


Nu mai pierde timpul si inscrie-te acum la promotie >>>