Castiga o masina, scutere sau trotinete prin tragere la sorti

Nu mai este mult si intram in ultima luna din an sau luna cadourilor, cum mai este supranumita. In aceasta luna multe case de pariuri prezinta promotii tentante, unele chiar in fiecare zi a lunii. Casa online Fortuna fura putin startul, de zilele trecute lansand o promotie care se va incheia in decembrie, in urma careia se vor castiga nu mai putin de 111 premii.


Nu poti rata o asemenea campanie >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Fortuna, campania durand de pe 9 noiembrie pana pe 23 decembrie. Aceasta este valabila atat online, cat si la agentiile offline. Pentru a participa la promotie nu trebuie decat sa te inscrii si sa plasezi cat mai multe pariuri pe evenimente sportive. Te poti inscrie in agentiile offline prin intermediul operatoarelor, prin SMS la 3799, trimitand numele si prenumele, apoi alt mesaj cu CNP-ul. Cel mai simplu te poti inscrie insa pe site-ul external linkLink-uri externe interzise, completandu-ti usernameul.


 Ai 12 tipuri de pariuri pe care poti miza pentru a intra in campanie. Fiecare din cele 12 tipuri de pariuri iti ofera o sansa la tragerea la sorti care va fi efectuata de Craciun. Tipurile incluse in promotie sunt: AKO, MAXIKOMBI, Domino, cele 3 tipuri gasindu-se doar online, dar si tipurile: Solist, Ambele marcheaza, Pauza/Final, Scor corect, Total goluri, prima repriza, a doua repriza, Repriza cu mai multe goluri si Pariuri live, cele 9 putand fi pariate atat online, cat si offline.


Pentru ca un bilet sa fie valabil intr-o anumita categorie acesta trebuie sa contina minim o selectie cu respectivul tip de pariu. La extragere vor intra doar pariurile/biletele necastigatoare cu o miza minima de 10 lei. Pe acestea le poti inscrie prin SMS la numarul 3799, prin agentiile offline sau online la site-ul external linkLink-uri externe interzise. In cazul in care alegi varianta online nu trebuie sa completezi manual detaliile, biletele eligibile inscriindu-se automat la campanie.


Despre premii

Pe 24 decembrie poti castiga o masina, scutere sau trotinete prin tragere la sorti, pentru fiecare categorie de premii existand cate o extragere. Concret, vorbim despre o masina Tesla, 11 scutere electrice si 99 trotinete. Daca in extragerea pentru scutere si trotinete vei putea intra plasand orice tip de pariu dintre cele mentionate mai sus, la extragerea la care se ofera masina participa doar pariurile live.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Inscrie-te la campania „Nationala Inspiratilor” offline, prin SMS la 3799 sau pe site-ul external linkLink-uri externe interzise.
  • Plaseaza pariuri pe cele 12 tipuri mentionate mai sus
  • Toate pariurile/biletele necastigatoare cu o miza minima de 10 lei sunt eligibile la tragerea la sorti
  • In urma tragerii efectuate pe 24 decembrie vor fi castigate o masina Tesla, 11 scutere electrice si 99 trotinete
  • La tragerea la sorti pentru masina vei participa doar daca vei efectua pariuri live


Nu poti rata o asemenea campanie >>>