Castiga o excursie la Venetia cu ocazia Valentine’s Day

Profitand de sarbatorile dedicate indragostitilor in luna februarie, casa de pariuri Fortuna vine cu o promotie. Aceasta nu se poate referi decat la pariuri, insa marele premiu consta intr-o excursie la Venetia cu persoana iubita sau cu oricine altcineva. Se vor acorda si premii zilnice, dar si la sfarsitul campaniei, printre acestea numarandu-se intalniri romantice, telefoane iPhone 6S sau alte premii surpriza.
 
Promotia se va desfasura in perioada 10 februarie – 28 februarie 2017 in cazinoul online Fortuna. Pentru a participa la aceasta trebuie sa efectuezi in fiecare zi o depunere si sa joci zilnic minim 25 lei in cazinou, indiferent de jocuri. Inainte de a face asta, trebuie sa accesezi sectiunea ‘’Promotii’’ si sa selectezi butonul ‘’Ma inscriu (Opt-in)’’ din pagina aferenta campaniei.
 
In fiecare zi a campaniei in care vei depune si vei rula minim 25 lei la jocurile de cazino, vei primi un tichet pentru tragerea la sorti. Asta este valabil de luni pana joi, deoarece in fiecare vineri, sambata si duminica vei primi doua tichete daca vei indeplini aceasta sarcina. Mai mult, atat pe 14, cat si 24 februarie vei primi 5 tichete. Asadar, in total poti participa cu 39 tichete la tragerea la sorti. Astfel, daca vei depune si juca mai mult de 25 lei zilnic sau daca vei efectua mai multe depozite pe zi de minim 25 lei in sectiunea ‘’Cazino’’ nu vei putea castiga decat un singur bilet.
 

Cel mai norocos utilizator va castiga o excursie la Venetia cu ocazia Valentine’s Day pentru doua persoane, aceasta incluzand: zbor (dus-intors), cazare 2 nopti cu mic dejun inclus, transfer la hotel/aeroport, asigurare de calatorie in valoare maxima de 4 500 lei si bani de buzunar in valoare neta de 2 250 lei. Premiul al doilea consta in doua telefoane iPhone 6S, acordate unui singur castigator, valoarea acestora fiind de 6 200 lei. Premiul al treilea consta in 5 vouchere pentru o cina romantica, fiecare avand o valoare neta maxima de 600 lei.
 
De asemenea, vor mai fi 100 premii surpriza, acordate prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei, dar si 1 000 premii zilnice, constand in bonusuri pentru contul tau Fortuna. Aceste bonusuri vor fi alese de managementul Fortuna, variantele fiind: intre 5 si 100 rotiri gratuite, intre 5 lei si 250 lei bani cash, intre 5 si 250 Golden Chips si intre 5 lei si 250 lei in freebeturi.
 
Castigatorii in urma tragerii la sorti vor fi anuntati atat telefonic, cat si prin mail. De asemenea, lista castigatorilor va fi publicata pe site si/sau pe blogul Fortuna. Castigurile pot fi ridicate in maximum 30 zile de la data anuntarii acestora. Castigatorul excursiei la Venetia poate beneficia de aceasta pana la 31 decembrie 2017.