Castiga mii de RON in fiecare weekend cu Liga Pariurilor

Casele de pariuri doresc sa incheie anul lasand o impresie frumoasa, in acest sens lansand promotii care mai de care mai tentante. Una dintre ele vine de la casa online 888sport, care vine cu o idee ingenioasa, ce le permite tuturor sa concureze, chiar si celor care nu dispun de prea multi bani in cont. Asta deoarece promotia nu ia in calcul mizele jucate, ci doar cotele castigatoare.


Nu rata aceasta sansa imensa de a castiga >>>


Ce trebuie sa fac?

Nu este o promotie care sa aiba vreun termen limita, clasamentul fiecarei runde resetandu-se la startul fiecarei saptamani. Trebuie specificat ca exista mai multe curse (clasamente): una pentru fiecare campionat eligibil. Pentru a participa trebuie sa te inscrii la respectiva cursa de pe pagina Ligii Pariurilor, tu putand sa te inscrii la cate curse doresti. Astfel, dupa ce te loghezi, acceseaza sectiunea „Contul meu”, aflata in dreapta sus, apoi inscrie-te la cursa sau cursele la care vrei sa participi.  Nu este obligatoriu ca meciurile ce fac parte dintr-o anumita cursa (competitie) sa aiba loc doar in weekend.


Pentru ca un pariu/bilet sa conteze in clasament, acesta trebuie sa fie castigator, iar miza minima sa fie 5 euro sau 10 euro, in functie de competitie, specificata in pagina de inscriere. In cazul biletelor multiple, toate selectiile trebuie sa apartina competitiei la care te-ai inscris, insa asta doar la tenis si alte sporturi. In cazul fotbalului, vei puncta si daca vei avea o singura selectie din competitia la care te-ai inscris.


Sistemul de calcul pentru atribuirea punctelor este simplu. Astfel, pentru pariurile simple un punct va fi scazut din cota si numarul ramas inmultit cu 100, iar pentru biletele multiple cota totala va fi scazuta cu un punct, numarul ramas va fi inmultit cu 100, adaugandu-se 10% din numarul rezultat pentru fiecare selectie a biletului. Spre exemplu, pentru un pariu simplu cu o cota de 3.00 vei primi (3-1)*100=200 puncte, iar pentru un bilet multiplu cu 6 pariuri si o cota totala de 3.00 vei putea castiga 200+120 = 320 puncte. Clasamentul va fi afisat in sectiunea „Contul meu”, in pagina ligii respective. In afara de acest concurs, mai ai o motivatie de a plasa pariuri la 888sport. Asta fiindca pentru fiecare pariu plasat cu o cota minima de 2.00 vei obtine puncte in programul „Drumul catre recompense”, puncte care pot fi schimbate ulterior in bani.


Despre recompense

Poti castiga mii de RON in fiecare weekend cu Liga Pariurilor, premiile fiind diferite, comunicandu-se pe pagina specifica a cursei. De regula, se vor acorda 100 sau 200 premii, insa nu in bani cash, ci in freebeturi, care pornesc de la cateva zeci de lei la cateva sute de lei sau chiar peste 1 000 lei, in functie de miza minima a unui pariu. Freebeturile se vor credita in maxim 72 ore de la incheierea unei ligi, fiind valabile timp de 7 zile de la creditare.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la 888sport creeaza-ti unul acum
  • Inscrie-te saptamanal din contul tau in una sau mai multe curse din Liga Pariurilor
  • Plaseaza pariuri pre-live si/sau live pe competitiile la care te-ai inscris
  • Miza minima a unui pariu/bilet este 5 euro sau 10 euro, in functie de competitie
  • Pariurile castigatoare vor puncta in clasament in functie de cota si de numarul de selectii, nu si de miza
  • Vor fi premiati primii 100 sau 200 jucatori, premiile fiind acordate sub forma de freebet


Nu rata aceasta sansa imensa de a castiga >>>