Castiga mai mult cu Simona Halep la Australian Open

Ne mai desparte o zi de startul Australian Open pe tablourile principale, Simmona Halep cu siguranta plecand increzatoare in sansele sale, mai ales ca acum o saptamana a castigat primul turneu al anului, dar si ca este vazuta favorita principala la castigarea primului Grand Slam al anului, alaturi de o alta jucatoare. Toate astea au determinat casa de pariuri Fortuna sa propuna o promotie indrazneata, care ar putea sa-ti creasca eventualul castig. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii.

Programul româncelor de la Australian Open


Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie trebuie ca pe parcursul celor doua saptamani de Grand Slam, pana la eventuala finala pe care o va desfasura, sa plasezi un pariu pre-live conform caruia Simona Halep va castiga Australian Open. In acest moment, cota ca liderul mondial sa reuseasca asta este 8.5. Miza  minima pe care trebuie sa o plasezi este de 100 lei. Asta inseamna ca daca te decizi sa mizezi inainte de primul tur ca Simona va castiga primul ei titlu de Grand Slam din cariera ai putea castiga minim 850 lei.


Despre recompensa

In afara sumei de minim 850, daca Halep se va impune Fortuna va plusa cu 50% din castigul obtinut. In cazul acesta, vorbim de 425 lei, primiti sub forma de bonus. Suma maxima pe care Fortuna o ofera drept bonus este 500 lei, pentru a fructifica la maxim bonusul insemnand ca al tau castigul tau de pe pariul conform caruia Simona va castiga Grand Slamul trebuie sa fie 1 000 lei. Daca ai deja in rulare un bonus, aceasta campanie nu este disponibila. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe o cota minima de 1.9, simplu sau cu mai multe selectii pe bilet, in termen de 7 zile de la creditare. 


Rezumat

·         In cazul in care nu ai un cont la Fortuna inregistreaza-te aici

·         Plaseaza un pariu pre-live, in orice runda doresti tu, conform caruia Simona Halep se va impune la Australian Open

·         Miza minima a pariului este 100 lei

·         Daca Simona castiga Grand Slamul, castigului tau i se va mai adauga un bonus de 50%, pana la 500 lei 

·         Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote minime de 1.9 in maxim 7 zile de la creditare.


Daca ai incredere in Simona nu rata aceasta promotie >>>