Castiga in stil de campion plasand pariuri cu posibilitatea restituirii mizei

Chiar daca esti adeptul biletelor cu o selectie, maxim doua, probabil ai cautat si tu pe net bilete castigatoare ce aveau multe meciuri si o cota foarte mare. Asta in speranta ca vei depista tipuri de pariuri ce iti sunt pe plac si care au sanse mari sa iasa castigatoare. In general, nici noua nu ne surade ideea de a plasa mai mult de 2-3 meciuri pe un bilet. De altfel, toti pariorii profesionisti recomanda plasarea unor bilete cu maxim 3 selectii, cele mai indicate fiind pariurile cu o selectie.

In cazul in care alegi sa plasezi bilete cu 3 sau chiar mai multe selectii este recoomandat sa cauti evenimente cu o cota mica, in acest fel crescand sansele ca biletul tau sa fie castigator. In cazul in care cota unui eveniment este mai mare de 1.25, sa spunem, sansele unui bilet castigator scad destul de mult, oricat de sigure ti s-ar parea selectiile pe care pariezi.

Plaseaza acest pariu cu risc redus de pierdere >>>

5d4915d3ee3cd_1565070803.jpg

Pariurile cu rambursare de miza – sanse mai mari de a fi castigatoare 

Nu este insa si cazul pariurilor cu rambursare de miza. Acestea se gasesc cu precadere pentru partidele de fotbal, cel mai cunoscut tip de pariu cu rambursare de miza fiind DNB. In urma cu 3-4 ani foarte multi pariori, majoritatea incepatori, nu erau dumiriti in legatura cu acest pariu, nestiind de la ce vin initialele. Acum lucrurile stau ceva mai bine din acest punct de vedere in randul pariorilor din Romania, in sensul ca sunt mai informati. 

Celor care nu stiu insa de unde vine aceasta prescurtare le transmitem ca DNB inseamna Draw No Bet, sau, in traducere libera „Egalitate niciun pariu”. Cu alte cuvinte, acest pariu este ca unul pe solisti (rezultat final 1X2), doar ca in cazul unui rezultat de egalitate miza ti se returneaza in cont. Spre exemplu, daca pariezi ca oaspetii se vor impune la tipul de pariu DNB, iar partida se va incheia la egalitate, miza ti se va rambursa. Evident, daca oaspetii se impun tu vei castiga, iar daca gazdele se vor impune vei pierde. 

Absolut toate casele de pariuri online pun la dispozitie acest tip de pariu, unul cam riscant, trebuie sa admitem, dar si de pe urma caruia nu vei genera un profit spectaculos. Asta deoarece in cazul in care cota la victorie a echipei favorite, pe care te bazezi ca va castiga, este in jur de 1.35, cea pentru victoria ei la DNB este in jur de 1.1. Un pariu mai putin riscant este HNB, daca ar fi sa respectam abrevierile, acesta gasindu-se la foarte putine case online. Ce inseamna HNB? Simplu. Tot un pariu cu rambursare de miza, la fel ca Draw No Bet. In acest caz insa, miza se ramburseaza daca echipa gazda va castiga.   

Destule echipe outsidere reusesc sa „tina in sah” favoritele

Optiunea pe care ne axam in cazul tipului de pariu HNB este X. Astfel, vom castiga daca meciul se va incheia la egalitate si vom pierde in cazul in care oaspetii se vor impune. Casa online la care intalnim cel mai des acest tip de pariu este Sportingbet. Tipul de pariu are titlul „1 2 pariu special”. La un asemenea pariu cota pentru X este mai mare decat cota normala pentru victoria gazdelor. Spre exemplu, gasim in oferta o partida in care formatia gazda are cota 1.17 la victorie, cota 7.00 la remiza, iar oaspetii au cota  12.5 pentru victorie. Cota petru optiunea „X” la HNB este in acest caz 1.42. Sa fim seriosi, este foarte greu ca o echipa cu o cota de peste 10.0 la victorie sa se impuna, mai ales daca joaca in deplasare.

Pentru un astfel de pariu te-am sfatui sa cauti o outsidera care sa nu aiba o ofensiva buna, ceea ce nu este prea greu, insa nici defensiva sa nu fie foarte slaba. In plus, ar fi bine ca nici echipa favorita sa nu aiba o ofensiva buna. Poate nu sunt atat de multe meciurile in care o echipa cu o cota pana in 1.3 la victorie remizeaza, insa si mai putine sunt cazurile in care aceasta pierde, iar pe noi ne intereseaza in primul rand ca echipa favorita sa nu piarda.

Pentru a te convinge si mai tare de sansele ca acest tip de pariu sa nu fie pierzator, haideti sa luam un exemplu dintr-un campionat oarecare, sa spunem sezonul 2018-2019 din Ligue 1. In intregul sezon s-au inregistrat doar doua partide in care formatia gazda care avea cota maxima 1.3 la victorie nu a obtinut toate cele 3 puncte. Ambele s-au incheiat la egalitate, asta reprezentand un procentaj de 100%.

Mai multe astfel de selectii pe bilet ti-ar putea aduce o cota enorma

Daca doresti sa ai bilete cu o cota mare si sanse mari de castig aceasta optiune de pariu este ideala. Poti plasa chiar mai mult de 10 selectii pe bilet, sansele de a castiga ramanand ridicate. Nu uita, cota formatiei gazda la victorie trebuie sa fie maxim 1.25-1.3, in cazul unei cote mai mari riscurile devenind mai ridicate. Evident, nu toate evenimentele de pe bilet se vor incheia la egalitate. Uneori s-ar putea chiar ca formatia gazda sa se impuna in toate evenimentele de pe bilet, iar miza sa-ti fie rambursata, neavand niciun profit. Pe noi ne intereseaza insa sa nu pierdem, iar riscurile de pierdere sunt destul de mici.

Rezumat

  • Ai mai mari sanse de castig optand pentru pariuri cu rambursare de miza
  • Sportingbet este casa ideala la care poti paria pe „home no bet”
  • Acest pariu se gaseste la meciurile de fotbal, sub titlul “1 2 pariu special”, iar miza va fi rambursata daca echipa gazda va invinge
  • Pentru sanse mari de castig, alege optiunea “X” la acest tip de pariu, unde formatia gazda are cota maxima 1.3 la victorie si vei castiga daca meciul se va incheia la egalitate
  • Mai multe meciuri pe bilet cu un astfel de pariu iti pot aduce un castig consistent nu neaparat pe termen scurt, cat pe termen mediu si lung

Plaseaza acest pariu cu risc redus de pierdere >>>