Castiga freebeturi de 500 RON in semifinalele Europa League

Diseara, incepand cu ora 22:05, se va defasura prima mansa a celor doua semifinale din Europa League, meciul cel mai interesant avand loc intre Arsenal si Atletico Madrid. Nici cel dintre Marseille si Salzburg nu este de neglijat, nefiind exclus sa asistam la o noua surpriza din partea formatiei austriece. O promotie in vederea acestor doua partide vine de la casa de pariuri Fortuna, la care poti castiga freebeturi de 500 RON in semifinalele Europa League. Partea si mai buna este ca orice utilizator Fortuna este eligibil la promotie, fie el nou sau vechi.
Ce trebuie sa fac?


Pur si simplu, plaseaza un pariu, live sau pre-live, pe orice selectie cu o cota minima de 1.4 din cel putin una dintre cele doua partide din prima mansa a semifinalelor Europa League. Fiecare pariu trebuie sa aiba o miza minima de 20 lei pentru a participa la promotie. Poti plasa si un bilet cu doua evenimente, fiecare eveniment trebuind sa fie din Europa League.


Despre recompense


La fiecare pariu de cel putin 20 lei plasat pe semifinalele Europa League vei primi un freebet de 25% din suma pariata, pana la 100 lei. Beneficiezi de 5 ori de aceasta oferta, astfel putand castiga freebeturi de 500 RON in semifinalele Europa League. Primesti freebetul indiferent daca pariul este castigator sau nu. Freebetul este valabil timp de 7 zile de la creditare, trebuind plasat pe o cota maxima de 8.00.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza un pariu live sau pre-live exclusiv pe meciurile din Europa League, putand miza chiar si doua selectii pe un bilet

·         Miza minima e 20 RON, iar cota minima 1.4

·         Indiferent daca pariul e castigator sau nu vei primi un freebet de 25%, pana la 100 lei

·         Poti beneficia de promotie de 5 ori

·         Freebetul trebuie plasat in termen de 7 zile pe o cota maxima de 8.00


Profita la maxim de promotie