Castiga freebeturi de 50 RON la CE handbal masculin

Campionatul European de handbal masculin este aproape de a-si desemna semifinalistele acestei editii, pana atunci in fiecare grupa urmand  sa mai aiba loc 5 meciuri. Pana la finalul competitiei se vor mai desfasura 15 meciuri, avand, prin urmare, de unde alege pentru a profita la maxim de oferta casei de pariuri Fortuna, care iti propune freebeturi in valoare totala de 50 lei.Ce trebuie facut?


Promotia este destinata tuturor utilzatorilor care au cont la Fortuna. Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi un pariu de minim 50 lei pe orice eveniment de la CE de handbal masculin cu o cota minima de 1.5. In cazul in care preferi un bilet multiplu, cota minima totala tebuie sa fie 1.5, nu cea individuala, insa toate selectiile trebuie sa fie de la CE de handbal masculin. De asemenea, poti plasa atat pariuri pre-live, cat si pariuri live. Promotia este valabila pana pe 28 ianuarie, data disputarii finalei. Ea nu este valabila in cazul in care ai de rulat un bonus/freebet la Fortuna, pentru a putea participa trebuind sa inchei rulajul.


Despre recompense


Freebetul va fi acordat indiferent de rezultatul meciului, conditia fiind aceea de a nu iti asigura castigul inca din timpul meciului (sa nu folosesti optiunea Cash Out). Dupa fiecare pariu de minim 50 lei, vei primi un feebet in valoare de 10 lei. Promotia este valabila de 5 ori pentru un utilizator, ceea ce inseamna ca vei putea castiga freebeturi de50  RON la CE handbal masculin. Fiecare freebet este valabil timp de 7 zile de la data creditarii, putand fi plasat pe o cota maxima de 8.00 (cu una sau cu mai multe selectii pe bilet).


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza cel putin un pariu cu o miza minima de 50 lei la o cota de cel putin  1.5 pe Campionatul European de handbal masculin

·         Dupa fiecare asemenea pariu ti se va credita in cont un freebet de 10 lei

·         Poti beneficia de promotie de 5 ori pana pe 28 ianuarie, ceea ce inseamna ca ai posibilitatea de a primi chiar si 5 freebeturi

·         Fiecare trebuie utilizat in termen de 7 zile de la creditare


Pasionatii handbalului nu au voie sa rateze aceasta promotie