Castiga freebeturi de 200 RON pe durata Australian Open

Cu siguranta iubitorii tenisului au asteptat cu nerabdare sa inceapa primul Grand Slam al anului, pentru a vedea cum se comporta favoritii lor. Astfel, multe case de pariuri si-au indreptat atentia catre dorinta clientului de a miza pe Australian Open, prin urmare oferind cateva promotii destul de interesante, unele doar pentru utilizatorii noi, altele pentru toti utilizatorii. Din aceasta a doua categorie face parte si promotia Fortuna conform careia ai putea castiga freebeturi de 200 RON pe durata Australian Open.Ce trebuie facut?


Dupa cum am precizat, la promotie poate participa orice roman care are cont la casa online Fortuna.  Aceasta se incheie pe 28 ianuarie, odata cu ultimele finale din turneul de Grand Slam. Pentru a lua parte la promotie nu trebuie decat sa plasezi pariuri/bilete, live sau pre-live, exclusiv pe Australian Open. Miza minima a unui pariu/bilet trebuie sa fie de 20 lei, iar cota minima a lui 1.5. Evident, pariurile trebuie plasate pe bani reali, iar cele la care ai selectat optiunea Early Cash Out nu se califica la promotie. Daca un eveniment se afla pe mai multe pariuri, doar primul pariu plasat se ia in considerare. 


Despre recompense


La fiecare 4 pariuri/bilete plasate care sa respecte conditiile mai sus mentionate vei primi un freebet in valoare de 20 RON. Freebetul va fi creditat in cont indiferent daca pariul va fi sau nu castigator. Poti participa de 10 ori la promotie pe durata Australian Open, asta insemnand ca poti acumula freebeturi totale de 200 RON. Un freebet este valabil timp de 7 zile de la creditare, trebuind folosit doar pe Australian Open. Cota maxima a unuia nu poate fi mai mare de 8.00. 


Daca turneul de Grand Slam s-a incheiat, iar tu nu ai folosit freebeturile, acestea vor fi anulate Cu siguranta insa ca vei gasi destule meciuri pe care sa pariezi, de simplu sau de dublu, intrucat oferta este foarte bogata, mai ales in prima saptamana. De punctat ca Fortuna este singura casa de pariuri care te  lasa sa plasezi un freebet pe doua sau mai multe pariuri/bilete. In cazul unui pariu castigatorr folosind freebetul, valoarea acestuia nu se crediteaza in cont, ci numai profitul. 


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Fortuna creeaza unul aici

·         Plaseaza cat mai multe pariuri/bilete exclusiv pe meciuri de la Australian Open

·         Acestea trebuie sa aiba cota minima 1.5 si miza minima de 20 lei

·         La fiecare 4 astfel de pariuri/bilete plasate, vei prmi un freebet de 20 lei

·         Poti beneficia de promotie de 10 ori pe durata Grand Slamului

·         Freebetul trebuie plasat tot pe  partide de la Australian Open, la o cota maxima de 8.00

·         Spre deosebire de alte case de pariuri, aici un freebet poate fi folosit pentru doua sau mai multe pariuri


Profita la maxim de promotie