Castiga cu 50% mai mult la pariurile pe Australian Open

In cazul in care esti un impatimit al tenisului cu siguranta te tenteaza ideea de a miza in aceste zile pe Australian Open, primul Grand Slam al anului. Avand in vedere ca vorbim de multe meciuri in fiecare zi, probabil ai intalnit si nu doar o data, o cota mare care iti facea cu ochiul si pe care doreai sa o plasezi cu o miza ridicata, pentru a avea un castig mai mare. Doar ca ratiunea iti spunea sa plasezi o miza mica, dat fiind faptul ca vorbim despre o cota ridicata, unde riscurile de a pierde nu sunt mici. Insa cu ajutorul promotiei casei de pariuri Admiral poti avea un castig mai consistent, cu aceeasi miza, decat daca ai fi pariat la cota reala de pe site.


Ce trebuie facut?


La promotie este eligibil orice client al casei online Admiral, fie el nou sau vechi. Astfel, daca vei plasa un pariu pe turneul de la Australian Open, iar el este “verde”, pe langa castigul rezultat in urma cotei reale ti se va acorda jumatate din castig cu ajutorul functiei numite “Profit Boost”, care poate fi activata oricand doresti. De exemplu, daca plasezi un pariu de 50 lei pe cota 3.00, pe langa cei 150 lei obtinuti in cazul in care pariul va fi castigator, corespunzatori cotei de pe site, vei primi inca 75 lei. Cu alte cuvinte, cota 3.00 va deveni cota 4.5. Poti castiga cu 50% mai mult la pariurile pe Australian Open o singura data pe parcursul intregului turneu, care se va incheia pe 28 ianuarie. Nu vei mai avea ocazia unui asemenea privilegiu chiar daca primul tau pariu folosind functia “Profit Boost” nu este castigator. Poti alege sa plasezi un pariu simplu sau un bilet cu mai multe selectii, toate de la Australian Open, indiferent ca vorbim de tabloul masculin, feminin sau de cel de dublu. Nu exista cota minima, in schimb miza maxima care poate fi plasata fiind de 100 lei, iar castigul maxim rezultat din “Profit Boost” este 500 lei. Orice miza care depaseste 100 lei va fi platita conform cotei reale de pe site. Pentru pariul/biletul plasat cu “Profit Boost” nu poti folosi optiunea Cash Out. 


Despre recompensa


In cazul in care doresti sa profiti la maxim de “Profit Boost” si sa obtii castigul suplimentar de 500 lei, ar trebui sa plasezi 100 RON pe un bilet cu o cota totala de 10.0. Spunem “pe un bilet” fiindca credem ca nimeni nu ar risca sa plaseze un singur pariu cu o cota de 10.0. Partea si mai buna este ca eventualul castig suplimentar va fi creditat in bani cash, fara conditii de rulaj. 


Rezumat


·        Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul aici

·        Folosind optiunea “Profit Boost”, valabila doar pentru pariurile de la Australian Open, pe langa cota normala de pe site Admiral iti ofera 50% din totalul castigului, sub forma de cash

·        Optiunea poate fi folosita pentru un pariu simplu sau pentru un bilet multiplu

·        Miza maxima a pariului este 100 lei, iar castigul maxim suplimentar 500 lei

·        Optiunea este valabila o singura data pana la incheierea turneului


Maximizeaza-ti castigurile cu optiunea “Profit  Boost”