Castiga 50 RON fullbet pariind pe primele doua tururi de la Australian Open

Mai este foarte putin pana va incepe o noua editie a Grand Slamului de la Australian Open, in primele tururi multe dintre dueluri fiind dezechilibrate. Astfel, casa de pariuri Betano iti propune sa plasezi pariuri in primele 4 zile de Australian Open. In schimbul pariurilor vei putea primi un fullbet de 50 lei. Amintim ca Betano va transmite in direct fiecare meci de pe tabloul de simplu, dar si ca majoritatea meciurilor dispune de peste 90 optiuni de pariere.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Australian Open”. Se poate intra in misiune pana la 24 ianuarie, ora 11:00. Plaseaza apoi unul sau mai multe pariuri exclusiv din turneul de la Australian Open pana pe data de 24 ianuarie, inclusiv. Un bilet trebuie sa contina minim doua selectii, live sau pre-live. Cota fiecarei selectii este 1.3, iar miza minima a fiecarui bilet 20 RON. Miza minima totala a biletelor trebuie sa fie 100 RON. 

Despre recompensa

Pariaza la Australian Open si castiga 50 RON fullbet imediat ce ai mizat un total de minim 100 lei, iar pariurile au fost stabilite. Fullbetul va putea fi folosit pana pe 29 ianuarie pe o cota minima de 1.5 si pariat pe orice eveniment sportiv doresti. Biletul poate fi simplu sau cu selectii multiple. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza minim un bilet cu selectii exclusiv de la Australian Open pana pe 24 ianuarie
  • Miza minima a unui bilet este 20 lei, iar miza minima totala este 100 lei
  • Un bilet trebuie sa aiba cel putin doua selectii, cota minima a fiecarei selectii fiind 1.3
  • Imediat ce ai indeplinit criteriul si pariurile au fost stabilite vei primi un fullbet de 50 lei
  • Pana pe 29 ianuarie trebuie pariat fullbetul la o cota minima de 1.5

Pariaza pe Australian Open si bucura-te de fullbet