Castiga 400 RON bonus daca Cristina Neagu devine golgheterul CE

Pentru Romania Campionatul European de handbal feminin va incepe pe 1 decembrie. Desi nu se numara printre favorite, nationala noastra spera ca interul Cristina Neagu sa traga echipa pana in fazele finale. Mai mult, Neagu este vazuta de catre casele de pariuri favorita principala la castigarea titlului de golgheter. Neagu a mai obtinut acest titlu la CE 2010, dar si la CM 2015, obtinand in foarte multe randuri titlul de cel mai bun inter si de cea mai buna jucatoare a anului. Avand in vedere asta, ar merita sa plasezi un pariu pe faptul ca Neagu va deveni golgheterul CE 2018. Asta mai ales fiindca acest pariu are cota 80.0. Unde asta? Doar la casa de pariuri Betfair.


Inregistreaza-te acum cu acest cod si profita de promotie >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator roman care isi va crea cont la Betfair pana pe 1 decembrie, ora 19:00, introducand codul ZSAN13. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca interul stanga Cristina Neagu va deveni golgheter al Campionatului European de handbal feminin. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Vei castiga 400 RON bonus daca Cristina Neagu devine golgheterul CE, miza rambursandu-se cash, in vreme ce restul de 395 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea turneului final (16 decembrie). Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 1 decembrie, ora 19:00, introducand codul ZSAN13
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca Cristina Neagu va fi golgheter la CE 2018 de handbal feminin
  • Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Cristina Neagu devine golgheter miza ti se va rambursa, in vreme ce restul pana la cel mult 395 lei se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea turneului final
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Inregistreaza-te acum cu acest cod si profita de promotie >>>