Castiga 300 RON pariuri gratuite de Ajun si de Craciun

In zilele dinaintea Craciunului casa de pariuri Maxbet a oferit promotii interesante, ea continuand in aceeasi maniera si in aceste zile. Mai exact, pe 24, 25 si 26 decembrie, in fiecare din cele 3 zile putand obtine un pariu gratuit in valoare de 100 lei.


Bucura-te de promotii tentante in perioada Sarbatorilor >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Maxbet care au efectuat deja o prima depunere. Daca nu s-a intamplat asta, poti efectua acum depunerea (sau primele 3 depuneri pentru a obtine intreg bonusul de inregistrare). Poti castiga 300 RON pariuri gratuite de Ajun si de Craciun, insa tine cont de faptul ca nu poti avea decat un bonus activ, in cazul in care vei participa la aceasta promotie bonusul activ urmand sa fie anulat. Asadar, nu prea ai cum sa beneficiezi si de oferta de bun-venit si de aceste bonusuri decat daca vei efectua rulajul necesar intr-un interval scurt de timp. Iar pentru un parior inrait acest lucru nu este imposibil.


Depune apoi cel putin 100 lei introducand codul bonus „CADOU100”. Pentru fiecare dintre cele 3 zile in care vei face asta vei primi un freebet in valoare de 100 lei. Valoarea freebetului va aparea pe cuponul de pariuri, trebuind sa bifezi casuta corespunzatoare daca doresti sa il folosesti. Avand in vedere ca nu poti avea doua sau mai multe bonusuri in acelasi timp, primele doua freebeturi trebuie pariate in aceeasi zi in care le-ai primit, in vreme ce al treilea freebet trebuie rulat in termen de 3 zile. Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Castigul maxim acordat in urma folosirii unui freebet este 1 000 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza in 24, 25 si/sau 26 decembrie un depozit de minim 100 lei folosind codul „CADOU100”
  • Pentru fiecare din aceste 3 zile in care vei depune vei primi un freebet de 100 lei
  • Primele doua freebeturi trebuie pariate in aceeasi zi in care le-ai primit, iar ultimul in termen de 3 zile
  • Cota minima a pariului este 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5


Bucura-te de promotii tentante in perioada Sarbatorilor >>>