Castiga 250 RON daca FCSB va invinge la Voluntari

Inaintea ultimei runde din sezonul regulat FCSB se afla pe pozitia secunda, la 3 puncte in spatele liderului CFR Cluj. Pentru a incheia sezonul regulat pe primul loc, e drept, la egalitate de puncte, FCSB trebuie sa invinga Voluntariul in deplasare, in vreme ce CFR Cluj trebuie sa piarda pe teren propriu cu Sepsi. Daca de infrangerea ardelenilor ne indoim, nu la fel putem spune si despre victoria celor de la FCSB, care vor intalni o formatie aflata pe penultimul loc. Oaspetii au cel mai bun atac din campionat, iar gazdele au cea mai proasta defensiva. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair prezinta o cota mult marita pentru succesul FCSB.


Profita acum de cota marita pentru victoria FCSB >>>


Ce trebuie sa fac?

Vorbim despre cota 50.0, la ea fiind eligibili utilizatorii romani care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (sambata, 19:00) introducand codul ZFBNIN. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB in partida cu Voluntari. In vederea cotei marite se vor calcula cel mult 5 lei, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 50 pentru victoria FCSB in meciul cu Voluntari inseamna ca in cazul in care FCSB se va impune tu vei castiga 250 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile din piata Sportsbook, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 19:00, introducand codul ZFBNIN
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe succesul FCSB in partida cu Voluntari
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita
  • Miza iti va fi rambursata in caz ca FCSB castiga, restul pana la maxim 250 lei creditandu-se ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Profita acum de cota marita pentru victoria FCSB >>>