Castiga 200 rotiri gratuite sau 2000 RON in fiecare weekend

Nu multe sunt casele online de pariuri care te lasa sa iti alegi bonusul in urma unei depuneri. Una dintre acestea este Maxbet, acolo unde in fiecare weekend poti alege dintre doua variante de bonus daca ai efectuat o depunere.Profita de bonus de doua ori in fiecare weekend >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie poate participa orice utilizator Maxbet, fie el nou sau care are deja cont. Promotia este valabila in fiecare weekend, activandu-se doar daca vei depune, sambata si/sau duminica, minim 100 lei. In functie de bonusul pe care doresti sa il obtii, la efectuarea depunerii trebuie sa introduci un cod bonus. Bonusurile ce pot fi colectate sunt: 100 rotiri gratuite sau un bonus de 100% pana la 1 000 lei. Atentie, bonusul poate fi obtinut atat sambata, cat si duminica, insa acesta trebuie sa fie acelasi. Spre exemplu, daca sambata ai optat pentru rotiri gratuite, nu se poate ca duminica sa optezi pentru bonusul de 100%.


Despre recompensa

Nu rata sansa de a castiga 200 rotiri gratuite sau 2000 RON in fiecare weekend, daca vei alege bonusul de pana la 1 000 lei trebuind ca la efectuarea depozitului sa introduci codul „WEEKEND100”. In cazul in care vei alege cele 100 rotiri gratuite trebuie sa depui utilizand codul „ROTIRI100”. Rotirile gratuite pot fi utilizate doar la urmatoarele sloturi: Secret of Christmas Touch; Elements Touch; The Awakening; Dead or Alive Touch; Twin Spin; Jumanji, respectiv Blood Suckers II.


Castigurile rezultate din rotirile gratuite trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile. Pentru a indeplini cerinta de rulaj, suma pariata intr-o runda nu poate depasi 25 lei. Castigul maxim ce poate fi revendicat dupa terminarea rulajului este 1 000 lei. In ceea ce priveste bonusul de 100% pana la 1 000 lei, acesta, impreuna cu depunerea, trebuie rulate de 30 ori, tot in 7 zile. Bonusul este disponibil doar la urmatoarele sloturi: Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot, Starburst, Gonzo’s Quest, Xtra Hot, Queen of Hearts, Book of Ra Deluxe, 20 Super Hot, Flaming Hot, Zodiac Wheel si 5 Dazzling Hot. Suma pariata la o rotire nu poate fi mai mare de 80 lei. Suma maxima ce poate fi revendicata din acest bonus este de 5 000 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul acum
  • Depune in fiecare sambata si/sau duminica minim 100 lei
  • La depunere trebuie folosit codul „WEEKEND100” sau „ROTIRI100”, in functie de bonusul pe care il vei alege
  • Bonusul trebuie rulat de 30, respectiv 40 ori in termen de 7 zile la jocuri slot


Profita de bonus de doua ori in fiecare weekend >>>