Castiga 200 RON fullbet la US Open

Nici nu a inceput bine turneul de Grand Slam de la US Open ca liderul mondial Simona Halep a fost nevoita sa-l paraseasca, fiind singura sportiva din top 25 care a pierdut in primul tur aici. Promotia casei de pariuri Betano nu se refera insa la Simona Halep, ci la meciurile din al doilea si al treilea tur. Conform acesteia, ai sansa de a obtine un fullbet de maxim 200 lei, tu trebuind doar sa plasezi 8 pariuri pe meciurile pe care doresti.Ce trebuie sa fac?

Eligibil la promotie este oricine are un cont Betano, pentru a activa promotia trebuind sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe Misiunea” din dreptul misiunii numite “US Open 2018”. In misiune se poate intra pana la 1 septembrie, ora 05:00. Ai timp suficient pana pe 1 septembrie sa plasezi 8 pariuri, pre-live sau live, dar singure pe bilet, pe meciuri distincte ale turneului de la US Open, tablourile masculin si/sau feminin, meciuri transmise in direct de platforma Betano. Miza minima a unui pariu este 10 lei, iar cota minima 1.5. Atentie, daca vei folosi optiunea Cash Out la oricare dintre cele 8 pariuri care se califica pentru promotie vei fi automat exclus din aceasta.


Despre recompensa

In cazul in care cel putin 5 dintre cele 8 pariuri sunt castigatoare vei putea castiga 200 RON fullbet la US Open. Acesta este fullbetul maxim, reprezentand 20% din suma mizelor tuturor celor 8 pariuri. Fullbetul poate fi folosit pana pe 5 septembrie, ora 23:59, pe un pariu/bilet cu o cota minima de 1.5. Pentru cei care inca nu stiu, sa spunem ca in cazul unui bilet castigator valoarea fullbetului ti se va credita in cont, impreuna cu profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe Misiunea” din dreptul misiunii “US Open 2018”
  • Pana pe 1 septembrie plaseaza 8 pariuri live si/sau pre-live, singure pe bilet, pe meciuri distincte de pe tablourile de la US Open
  • Miza minima a unui pariu este 10 lei, iar cota minima 1.5
  • Daca minim 5 din cele 8 pariuri sunt castigatoare vei primi un fullbet de 20% din suma mizelor celor 8 bilete, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie plasat pana la 5 septembrie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5


Ai foarte multe meciuri din care sa alegi >>>