Castiga 200 RON fullbet la Australian Open

O noua editie a Australian Open a inceput, in primele tururi avand o multime de partide din care sa alegi atat sa te uiti, cat si sa pariezi. Poti face ambele lucruri la casa de pariuri Betano, care acopera toate transmisiunile meciurilor de pe tablourile masculin si feminin de simplu. In plus, aceasta prezinta o promotie in urma careia poti castiga un fullbet in valoare de 200 lei.


Profita la maxim de promotie si plaseaza 1 000 RON pe cele 8 bilete >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la misiune acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Australian Open a sosit”. In misiune se poate intra pana in noaptea de 22 ianuarie, ora 01:30. Plaseaza apoi 8 pariuri de pe tabloul de simplu masculin si/sau feminin de la Australian Open in intervalul 14-23 ianuarie. Pariurile trebuie sa fie de pe meciuri diferite, pre-live sau live, acestea trebuind, de asemenea, plasate pe castigator (1 2). Cota minima a pariului este 1.5, iar miza minima a unui pariu 10 lei. Daca vei folosi optiunea Cash Out pentru oricare dintre cele 8 pariuri care se califica nu vei mai fi eligibil la promotie.


Despre recompensa

Daca indeplinesti aceasta cerinta poti castiga 200 RON fullbet la Australian Open, valoarea fullbetului fiind de 20% din totalul mizelor plasate. Astfel, daca doresti sa obtii fullbetul maxim trebuie sa pariezi un total de 1 000 lei pe cele 8 pariuri. Fullbetul il vei primi doar daca minim 5 dintre pariuri vor fi castigatoare. Pana pe 25 ianuarie, ora 23:59, poate fi folosit fullbetul pe o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul corespunzator misiunii de la Australian Open
  • Plaseaza 8 pariuri de pe tabloul de simplu masculin si/sau feminin de la Australian Open, live sau pre-live, pe castigatorul unui meci
  • Miza minima a unui pariu e 10 lei, iar cota minima 1.5 `
  • Daca minim 5 pariuri sunt castigatoare vei primi un fullbet de 20% din suma celor 8 pariuri, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie folosit pana pe 25 ianuarie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5


Profita la maxim de promotie si plaseaza 1 000 RON pe cele 8 bilete >>>