Castiga 200 RON fullbet cu pariurile pe Liga I

Parcursul modest al celor de la FCSB in deplasarile din Liga I pare sa ii fi costat titlul in acest sezon. Sa nu ne grabim insa, caci poate vom asista la o surpriza in ultima runda. Aici CSMS Iasi o va intalni pe Universitatea Craiova, FCSB pe Astra Giurgiu, iar CFR Cluj pe Viitorul Constanta, toate cele 3 partide disputandu-se duminica. In vederea acestei ultime runde de play-off casa de pariuri Betano ne ofera posibilitatea de a obtine un fullbet, care poate ajunge la 200 RON.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, pentru a participa la ea trebuind sa iti accesezi contul, sa selectezi categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” din partea stanga a ferestrei care se va deschide, pentru ca apoi sa selectezi butonul “Incepe misiunea”. Dupa efectuarea acestei actiuni plaseaza 3 bilete cu minim doua selectii pe bilet (cel putin un meci de pe fiecare bilet trebuie sa fie din play-offul Ligii I). Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima a acestuia (nu a fiecarui pariu de pe bilet) trebuie sa fie 2.5. Daca se foloseste Cash Out pentru oricare din cele 3 bilete, misiunea este anulata.


Despre recompensa


Poti castiga 200 RON fullbet cu pariurile pe Liga I, putandu-se intra in misiune pana duminica, ora 22:20. Toate cele 3 bilete plasate trebuie stabilite pana pe 24 mai, ora 23:59. Indiferent de rezultatul biletelor tale, dupa incheierea promotiei vei primi 30% din suma mizelor celor 3 bilete, pana la 200 lei. Pentru a beneficia de fullbetul maxim trebuie ca suma mizelor celor 3 bilete sa fie 670 lei. Fullbetul poate fi folosit pana pe 25 mai pe o cota minima de 1.5.


Rezumat


  • Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te acum
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni”, apoi selecteaza butonul “Incepe misiunea"
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare bilet trebuind sa aiba doua sau mai multe selectii, cel putin una din play-offul Ligii I 
  • Cota minima a fiecarui bilet trebuie sa fie 2.5, iar miza minima 10 lei
  • Indiferent de rezultatul biletelor vei primi 30% pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie folosit pana in 25 mai la o cota minima de 1.5


Profita la maxim de promotie >>>