Cupele europene iti aduc 200 RON fullbet

La mijlocul acestei saptamani se desfasoara a doua mansa a optimilor Europa League, dar vom cunoaste, de asemenea si ultimele 4 sfert-finaliste din Champions League. Cu siguranta foarte multi pariori isi vor incerca norocul mizand pe aceste partide. Daca vei face asta la casa online Betano vei avea oportunitatea de a castiga un fullbet in valoare de 200 lei.


Pariaza inspirat si obtine fullbetul >>>Ce trebuie sa fac?

La misiune poate participa orice utilizator Betano, fie el vechi sau nou. Pentru a fi eligibil trebuie sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe misiunea” in dreptul misiunii numite “EuroMisiune”. Asta se poate face pana pe 14 martie, ora 23:30. Plaseaza apoi 3 bilete live sau pre-live cu meciuri exclusiv din Liga Campionilor si/sau Europa League. Fiecare bilet trebuie sa contina minimum doua selectii. Un bilet trebuie sa aiba cota minima 1.8 si miza minima 10 lei. Daca vei selecta butonul Cash Out pentru orice bilet care se califica la promotie, nu vei mai fi eligibil la aceasta.


Despre recompensa

Vei castiga 200 RON fullbet cu meciurile din cupele europene daca minim doua bilete vor fi “verzi”. De fapt, fullbetul maxim este 200 lei, acesta valorand 30% din totalul mizelor plasate de tine. Fullbetul va putea fi folosit pana in 17 martie pe o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare cu minim doua selectii exclusiv din meciuri de Champions League si/sau Europa League din aceasta saptamana
  • Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8
  • Daca vei castiga minim doua bilete, vei obtine 30% din totalul mizelor plasate de tine, pana la 200 lei, sub forma de fullbet
  • Pana pe 17 martie trebuie plasat fullbetul pe o cota minima de 1.5


Pariaza inspirat si obtine fullbetul >>>