Castiga 200 RON freebet daca Romania marcheaza impotriva Serbiei

Romania nu a inceput foarte bine parcursul in Liga Natiunilor, competitie in urma careia avem o sansa, e adevarat, destul de mica, de a ne califica la Campionatul European. In primul sau meci, care a avut loc vineri, 7 septembrie, elevii antrenati de Cosmin Contra au obtinut doar o remiza alba pe teren propriu, contra Muntenegrului. Acum speram ca “tricolorii” sa gaseasca drumul spre poarta sarbilor, partida care va incepe luni, la ora 21:45. La casa de pariuri Sportingbet poti castiga 200 RON freebet daca Romania marcheaza impotriva Serbiei.Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti romanii care se vor inregistra la Sportingbet pana la ora meciului numai de pe unul din linkurile de mai jos, dupa care vor depune minim 40 lei, insa nu prin metodele Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia Romania va marca minim un gol in partida cu Serbia din UEFA Nations League. Cel mult 20 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.9.


Despre recompensa

In cazul unui pariu castigator, iar daca tu ai profitat la maxim de promotie, pariind 20 lei, vei obtine 200 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (38 lei) ti se va rambursa cash imediat, pentru ca restul de 162 lei sa-l primesti sub forma de freebet tot dupa incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 3 zile pe orice eveniment sportiv doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana luni, 10 septembrie, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit minim de 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill si Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca Romania va marca in partida cu Serbia din UEFA Nations League
  • Cel mult 20 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Romania va inscrie vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la maxim 200 lei sa-l primesti ca freebet, ambele sume creditandu-se imediat dupa incheierea partidei
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 3 zile


Un gol marcat devreme este esential pentru “tricolori” >>>