Castiga 2 500 euro la Turul Frantei

Amatorii ciclismului probabil au asteptat cu sufletul la gura debutul unei noi editii a Turului Frantei, cel mai important eveniment ciclistic  al anului. Insa ce ai spune ca, pe langa vizionarea tuturor etapelor prin intermediul Eurosport, sa castigi un voucher in valoare de 2 500 euro, dar si multe alte premii, unele acordandu-se zilnic? Promotia casei de pariuri Fortuna dureaza pana pe 23 iulie, ora 22:00.
 
 
Pentru a participa la promotia online (cea in care se acorda marele premiu) trebuie sa-ti introduci CNP-ul in sectiunea corespunzatoare pe site. Apoi scrie seriile biletelor plasate la agentii de cartier (daca este cazul si daca biletul este necastigator, cu o selectie pe Turul Frantei), serii aflate pe biletul respectiv. Biletele plasate online pe site-ul Fortuna vor participa automat la tragerea la sorti. Miza minima individuala a unui pariu/bilet atat online, cat si offline, este de 5 lei. La finalul Turului Frantei va avea loc o tragere la sorti la care vor participa toate pariurile necastigatoare, in urma careia se va stabili castigatorul voucherului. Un pariu necastigator reprezinta un bilet la tragerea la sorti
 
  • Sanse duble daca  vei juca si in agentii

Daca vei juca atat pe platforma online, cat si la agentiile offline Fortuna un pariu/bilet care sa contina o selectie din Turul Frantei, iar acesta se va dovedi necastigator, vei primi un numar dublu de bilete la tragerea la sorti. Pentru a fi valide, trebuie sa adaugi seriile biletelor necastigatoare jucate in agentii in pagina promotiei.
 
Spre exemplu, daca vei avea 10 bilete online si 10 offline necastigatoare, vei primi (10+10)*2 = 40 sanse la tragerea la sorti. In schimb, daca vei juca doar online sau offline vei avea doar 10 sanse.
 
  • Premii
 
  • Agentii

Tragerile la sorti vor avea loc atat online, cat si offline in agentiile mentionate in imaginea de mai jos. Dupa cum se poate observa, in fiecare etapa a Turului Frantei Caravana Fortuna se muta la o alta agentie. Asadar, in ziua respectiva doar biletele jucate in acea agentie cu o selectie pe Turul Frantei, vor fi valabile pentru tragerea la sorti, atat castigatoare, cat si necastigatoare sau in asteptare.  Se vor lua in calcul si biletele din zilele precedente cu o selectie pe Turul Frantei. De asemenea, la tragerea la sorti vor participa si biletele necastigatoare cu o selectie pe Turbo 6, pe loterii sau pe curse de caini.
 
 
Tragerea la sorti va avea loc la finalul zilei la agentia de pariuri specificata in imagine, acordandu-se 26 premii. Cel mai norocos va castiga un tricou galben si o sticla de sampanie, locurile 2-6 vor primi o sapca, locurile 7-16 vor primi un bidon de apa, cei de pe locurile 17-26 primind un bilet cu sanse triple de castig la tragerea la sorti ce are ca premiu voucherul de 2 500 euro.
 
  • Online

Pe 24 iulie va avea loc aceasta tragere la sorti, marele norocos primind voucherul ce poate fi utilizat intr-un magazin specializat (probabil cu articole sportive). In afara acestui voucher se vor mai acorda 3 premii. Astfel, cel de-al doilea extras va primi un tricou galben, al treilea un tricou verde, iar al patrulea unul cu buline.