Castiga 100 rotiri gratuite in fiecare weekend din septembrie

Iubitorii jocurilor de cazino vor astepta cu si mai mare interes weekendurile din luna septembrie. Asta deoarece casa online Betano prezinta atunci o promotie numita “Weekend salbatic”, jocurile participante fiind toate de pe platforma “Vegas”. Aici sunt 34 jocuri slot video si doua jocuri de masa, astfel avand de unde alege. La finalul fiecarui weekend, premiile nu vor fi in bani, ci in rotiri gratuite.


5b8fd3d70f1ca_1536152535.jpg

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Betano, aceasta desfasurandu-se in fiecare weekend din septembrie, de sambata, ora 00:00 pana duminica, ora 23:59. Pentru a avea sansa la un premiu trebuie sa joci minim 200 runde pe platforma “Vegas”, indiferent de jocurile pe care o sa le alegi. Miza minima a fiecarei runde este 2.5 lei. Nu negam ca este o cerinta dificila, drept pentru care credem ca multi nu o vor duce la bun sfarsit, lucru care iti creste sansele de a prinde un loc in premii. Clasamentul ia in calcul cele mai bune 20 runde consecutive, fiind stabilit ca o suma a rapoartelor dintre castiguri si miza pariata pe runda (castig R1/miza R1 + castig R2/miza R2+…+ castig R20/miza R20).


Despre recompense

Primii 50 clasati vor imparti un total de 2 000 rotiri gratuite, valoarea uneia fiind de 4.5 lei sau 2.5 lei, in functie de locul pe care te-ai clasat. Astfel, primul clasat va castiga 100 rotiri gratuite in fiecare weekend din septembrie, fiecare rotire avand o miza de 4.5 lei. Ocupantii locurilor 2 si 3 vor castiga 70 rotiri gratuite, fiecare avand o miza de 4.5 lei, urmatorii 3 vor beneficia de 50 rotiri, fiecare cu o miza de 4.5 lei, pe cand cei aflati pe locurile 7-15 vor primi 30 rotiri, valoarea fiecareia fiind de 4.5 lei. Urmatorilor 14 clasati li se vor acorda 50 rotiri, insa cu 2.5 lei pe rotire. Cei aflati pe locurile 30-39 vor primi 40 rotiri, fiecare avand valoarea de 2.5 lei, in vreme ce ultimii 11 se vor multumi cu 30 rotiri gratuite, valoarea fiecareia fiind, de asemenea, de 2.5 lei. Rotirile se vor acorda in cel mult 48 ore de la definitivarea clasamentului si pot fi utilizate doar la jocurile slot (mecanice) Starburst si Wild Wild West in cel mult 3 zile de la acordare.  Castigurile se crediteaza cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Participa in fiecare weekend la orice joc doresti de pe platforma “Vegas”
  • Numarul minim de runde este 200, iar miza minima in fiecare runda 25 lei
  • Clasamentul tine cont de cele mai bune 20 runde consecutive ale tale, calculandu-se ca o suma a rapoartelor dintre castiguri si miza pariata pe runda
  • In fiecare weekend din septembrie se premiaza primii 50 clasati, premiile acordandu-se in rotiri gratuite
  • Castigurile din rotirile gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj


Sanse mari de a te clasa in top 50 >>>