Castiga 100 RON fullbet la Campionatul Mondial de handbal masculin

Intre 10 ianuarie si 27 ianuarie se va disputa in Danemarca si Germania editia cu numarul 26 a Campionatului Mondial de Handbal masculin. In vederea acestei competitii, casa online Betano ne-a pregatit o promotie in urma careia putem primi un fullbet in valoare de 100 lei.


Alege pariuri din faza grupelor CM de handbal masculin si ia fullbetul >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a activa promotia este suficient sa iti accesezi contul Betano, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni”si sa selectezi butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Campionatul Mondial”. Se poate intra in misiune pana pe 17 ianuarie, ora 22:00. Plaseaza apoi 5 bilete, fiecare avand minim doua selectii, live sau pre-live, care sa contina meciuri de la Campionatul Mondial de handbal masculin din intervalul 10-17 ianuarie. Miza minima a biletului este 10 lei, iar cota minima a fiecarei selectii este 1.5.


Despre recompensa

Ai putea castiga 100 RON fullbet la Campionatul Mondial de handbal masculin, valoarea fullbetului reprezentand 20% din totalul mizelor celor 5 bilete. Fullbetul il vei obtine indiferent de rezultatul pariurilor tale, acesta trebuind folosit pana la data de 20 ianuarie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5. Amintim ca in cazul in care pariul folosind fullbetul va fi castigator, in cont se va credita si valoarea acestuia, nu doar profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni” si selecteaza butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza 5 bilete continand exclusiv meciuri de la Campionatul Mondial de handbal masculin disputate intre 10 si 17 ianuarie
  • Miza minima a biletului este 10 lei, iar cota minima a fiecarei selectii de pe bilet este 1.5
  • Vei primi un fullbet de 20% pana la 100 lei indiferent de rezultatul pariurilor
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 20 ianuarie pe o cota minima de 1.5
     

Alege pariuri din faza grupelor CM de handbal masculin si ia fullbetul >>>