Castiga 100 RON fullbet cu ligile de top

Multe partide interesante din ligile de top se vor desfasura in weekend, dintre acestea amintind duelurile dintre Barcelona si Valencia, Manchester City si Arsenal, respectiv AS Roma si AC Milan. De asemenea, in acest sfarsit de saptamana reincepe si Liga . Avand in vedere asta, casa de pariuri Betano ne propune sa pariem pe meciurile din aceste ligi, in schimbul pariurilor oferind un fullbet ce poate ajunge la 100 lei.


Bucura-te de fullbet indiferent de rezultate >>>


Ce trebuie sa fac?

Pentru a te califica la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Fotbal de top”. Se poate intra in misiune pana pe 4 februarie, ora 18:30. Plaseaza apoi 3 bilete, fiecare cu doua sau mai multe selectii, pe meciurile din aceasta etapa de Liga 1, Premier League, La Liga si/sau Serie A. Cota minima a unei selectii este 1.3, iar miza minima 10 lei. Daca vei folosi optiunea Cash Out pentru un pariu care se califica, nu vei mai fi eligibil la promotie.


Despre recompensa

Daca vei face acest lucru vei putea castiga 100 RON fullbet cu ligile de top indiferent de rezultatul pariurilor tale. Fullbetul maxim este 100 lei, valoarea fullbetului fiind de 20% din totalul mizelor plasate pe cele 3 bilete. Fullbetul se va credita imediat ce ultimul bilet s-a incheiat, trebuind pariat pana pe 7 februarie la o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, intra in sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Fotbal de top”
  • Plaseaza 3 bilete a cate minim doua selectii exclusiv pe meciuri din Liga I, Premier League, La Liga si/sau Serie A
  • Cota minima a fiecarei selectii este 1.3, iar miza minima a fiecarui bilet 10 lei
  • Indiferent de rezultate vei primi un fullbet de 20% din valoarea celor 3 bilete, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie folosit pana la 7 februarie pe o cota minima de 1.5


Bucura-te de fullbet indiferent de rezultate >>>