Castiga 100 RON fullbet cu Euroliga

Joi, 11 octombrie, va debuta sezonul cu numarul 19 al Euroligii, detinatoarea titlului, dar si echipa ce are cele mai multe astfel de trofee fiind, la fel ca la fotbal, Real Madrid. In aceasta editie, inca din prima runda o casa de pariuri ofera o promotie in privinta acestei competitii. Este vorba despre Betano, acolo unde ai putea castiga un fullbet in valoare de 100 lei daca vei plasa pariuri pe aceasta Euroliga.


Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Betano, pentru a participa trebuind sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si sa selectezi butonul albastru “Incepe Misiunea” din dreptul misiunii “EuroDunks”. Se poate intra in misiune pana la 12 octombrie, ora 21:30. Plaseaza apoi 3 bilete, fiecare avand minim doua selectii de Euroliga. Miza minima a unui bilet e 10 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.3. Daca se alege optiunea “Cash Out” la oricare dintre biletele eligibile, promotia e anulata.


Despre recompensa

Vei putea castiga 100 RON fullbet cu Euroliga in cazul in care vor fi “verzi” cel putin doua din cele 3 bilete. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea acestuia fiind de 30% din suma mizelor celor 3 bilete.  Fullbetul trebuie pariat pana pe 14 octombrie, ora 23:59, la o cota minima de 1.5. Amintim ca in cazul unui pariu/bilet castigator valoarea fullbetului se va credita in cont, impreuna cu profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”, buton corespunzator misiunii “EuroDunks”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a cate doua selectii din prima etapa a Euroligii
  • Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.3
  • Daca minim doua dintre cele 3 bilete sunt castigatoare vei primi in cont 30% din suma mizelor celor 3 bilete, pana la 100 lei, sub forma de fullbet
  • Pana pe 14 octombrie, ora 23:59, trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.5


Profita la maxim de promotia destinata celei mai puternice competitii din baschetul european >>>