Castiga 10 rotiri gratuite timp de trei zile consecutiv

Iubitorii sloturilor ar putea fi interesati de o promotie oferita in aceste zile de casa online Betano. Mai exact, in perioada 22 ianuarie – 24 ianuarie aceasta iti ofera posibilitatea de a castiga 10 rotiri zilnic. Pentru ca asta sa se intample trebuie indeplinita o conditie, una deloc dificila daca esti pasionat de sloturi.


Indeplineste cerinta si primeste rotirile >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Betano, fie el vechi sau nou. Pentru a castiga cele 10 rotiri gratuite nu trebuie decat sa joci la sloturile NetEnt din sectiunea „Vegas” a site-ului Betano in perioada 22 ianuarie – 24 ianuarie. Pentru fiecare zi din acest interval in care vei efectua minim 200 runde vei primi 10 rotiri gratuite. Miza minima a fiecarei runde este 0.5 lei. O zi incepe la ora 01:00 si se incheie la 00:59.


Despre recompensa

Daca vei indeplini aceasta conditie zilnic vei castiga 10 rotiri gratuite timp de trei zile consecutiv. Rotirile se vor acorda la slotul Secrets of Christmas ziua urmatoare indeplinirii conditiei, intre orele 12:00 si 16:00. Rotirile gratuite trebuie folosite in maxim 72 ore din momentul creditarii lor.  Fiecare rotire valoreaza 1.25 lei, castigurile in urma acestora fiind cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Efectueaza minim 200 rotiri zilnic in intervalul 22 ianuarie – 24 ianuarie la jocurile NetEnt
  • Miza minima a fiecarei rotiri este 0.5 lei
  • Pentru fiecare zi in care vei face asta vei primi 10 rotiri gratuite la slotul Secrets of Christmas
  • Valoarea fiecarei rotiri este 1.25 lei
  • Castigurile din urma rotirilor vor fi cash, fara conditii de rulaj


Indeplineste cerinta si primeste rotirile >>>