Castiga 1 000 000 RON participand gratis la un concurs

Cand auzim despre ceva inovativ la o casa de pariuri privind o promotie sau o facilitate pentru utilizatori multa lume se gandeste la casa online Betano. Si de aceasta data cei de la Betano ne propun ceva care nu s-a mai vazut pana acum, cel putin la casele de pariuri licentiate in Romania. Este vorba despre un concurs pe termen lung la care participarea este gratuita, iar marele premiu este de 1 000 000 lei. Noutatea o reprezinta faptul ca promotia nu se desfasoara pe desktop, ci exclusiv pe mobil. Sigur, am mai vazut promotii destinate exclusiv parierii de pe mobil, care durau maxim o saptamana, insa niciodata nu a fost dezvoltata o aplicatie pentru un concurs.


Ce trebuie sa fac?

Aplicatia se numeste Betano Strike, toata lumea fiind eligibila la promotie, pentru a participa trebuind sa descarci aplicatia din Google Play sau de pe site-ul Betano. Scopul principal este sa raspunzi corect la 32 intrebari la rand. Intrebarile sunt mai degraba pronosticuri, acestea referindu-se la meciurile care vor urma. Un exemplu de intrebare este “Vor marca oaspetii in meciul X vs Y?”. Fiecare partida are 3 intrebari, fiecare cu doua variante de raspuns, netrebuind neaparat sa raspunzi la intrebarile prezentate la fiecare meci, pentru a-ti continua sirul trebuind ca raspunsul la toate intrebarile pe care le alegi sa fie corecte. Atentie, poti raspunde la o singura intrebare intr-un meci, neputandu-le alege pe toate 3.


Nu este deloc simplu sa anticipezi corect, dovada fiind faptul ca dupa prima etapa a fazei grupelor cel mai lung sir este de 8 raspunsuri corecte. Odata ce ai raspuns gresit la o intrebare seria va fi resetata, iar tu o vei lua de la capat. In cazul in care cunosti mai multi amici interesati de acest concurs iti poti crea un grup in interiorul aplicatiei, concurand astfel impotriva altor grupuri. Grupul tau trebuie sa numere minim 5 persoane pentru a intra in clasamentul de grupuri.


Despre recompense

Poti castiga 1 000 000 RON participand gratis la un concurs destul de interesant, ca sa faci asta trebuind sa ajungi la 32 raspunsuri consecutive corecte. Nu este insa singurul premiu oferit de Betano, cu cat seria ta este mai mare, cu atat premiul fiind mai atragator.


Rezumat


  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Descarca aplicatia Betano Strike direct de pe site
  • Raspunde corect la intrebarile legate de viitoarele meciuri de la Campionatul Mondial
  • Cu cat seria ta de raspunsuri corecte este mai mare, cu atat vor fi mai atragatoare premiile
  • Daca ajungi la 32 raspunsuri corecte la rand ai castigat 1 000 000 RON


Nu te costa nimic sa participi >>>