Casa de pariuri Fortuna a lansat o noua platforma online

Probabil ai observat de cateva saptamani, daca ai intrat pe site-ul online Fortuna, ca aceasta pregateste o surpriza placuta. Ei bine, am putut vedea surpriza incepand cu mijlocul acestei saptamani, cand Fortuna a modificat platforma, transformand-o in una care contine mai multe tipuri de pariuri pentru evenimentele sportive, oferta live mai bogata, stiri din sport, pentru ca mai tarziu sa apara si transmisiunile live. In functie de feedbackul primit de utilizatori, site-ul mai poate suferi modificari pana pe 10 august.


Casa de pariuri Fortuna a lansat o noua platforma online, printre noutati numarandu-se si functiile “Pariu instant”, “Super bilet”, tipurile de pariu Ako, Solo, Domino si Maxikombi, dar si tipuri noi de bonusuri, cum ar fi Multiplicator de cota, Favorit plus, Expert si Lucky Loser. Pariul Solo reprezinta un singur pariu pe bilet, Ako inseamna un bilet cu minim doua evenimente, iar Domino si Maxikombi sunt pariuri tip sistem, care permit o pariere progresiva impartind biletul in grupuri care vor fi evaluate independent. Diferenta dintre ultimele doua este data de modul in care va fi calculat castigul.Pariul instant este disponibil pe mobil, permitandu-ti sa plasezi pariuri single (singure pe bilet). Cu functia Super bilet iti poti aranja evenimentele in grupuri sau le poti elimina foarte usor, putand face asta doar tinand apasat butonul mouse-ului.


Multiplicatorul de cota iti poate creste cu un anumit procent castigul posibil de pe bilet. Cu bonusul de tip “Favorit plus” iti poti mari castigul de pe biletele AKO (cu doua sau mai multe pariuri). In tipul de bonus “Expert” Fortuna iti propune o lista de meciuri din care poti alege minim 8, castigul venind cu multe bonusuri. In fine, tipul de bonus “Lucky Loser” iti ofera posibilitatea de a ti se returna un anumit procent din eventualul castig, chiar daca pariul nu e castigator.


Surprizele nu se termina insa aici, odata cu “imbracarea noilor haine” Fortuna lansand si un nou external linkLink-uri externe interzise, bonus care cu siguranta va atrage multi pariori. Motivul va lasam sa-l descoperiti voi. Daca pana acum Fortuna se afla printre casele de pariuri de top, acum se poate bate pentru primul loc.


external linkLink-uri externe interzise