Care echipa va fi sacrificata de Paste?

Singurul meci de sambata din playoff-ul din Romania se joaca intre Craiova si Astra Giurgiul. Nici nu stiu daca putem spune ca Craiova este gazda acestui meci, din pricina faptului ca meciul se va juca la Pitesti. 

Pentru Craiova este greu in acest playoff. Echipa este pe locul cinci in playoff, cu 27 de puncte. Craiova nu mai spera prea mult la titlu, FCSB este la noua puncte de ei, iar Viitorul este la sapte puncte de Craiova. Insa o clasare pe podium este un lucru realizabil. Doua puncte pot fi recuperate in ultimele cinci etape din playoff. Craiova a reusit o victorie la Ovidiu, 1-0 cu Viitorul, victorie care poate sa fi decis campioana de anul acesta. Cred ca este foarte greu pentru o echipa sa nu aiba stadionul propriu pe care sa joace si sa faca mereu "naveta" Craiova - Severin, sau Craiova - Pitesti. Se vede acest lucru si in jocul echipei de pe teren propriu. E drept ca echipa este foarte iubita, chiar daca nu este marea echipa a Craiovei, aceea Stiinta despre care toti pomenesc. Insa oamenii din Oltenia asociaza Craiova cu Stiinta, si astfel echipa reuseste sa umple stadionaele de la Severin si de la Pitesti, locuitorii acelor urbe fiind mari iubitori de fotbal, si fiind lipsiti de echipe din cauza municipalitatilor. Insa acestea sunt alte asptecte care totusi afecteaza fotbalul romanesc. 

Astra este o echipa care a prins in extremis playoff-ul si este cumva in situatia Viitorului in sezonul trecut. Astra a jucat bine in ultimele meciuri din sezonul regulat, insa echipa nu mai joaca nimic de patru etape, echipa a pierdut patru meciuri consecutive, si are un singur punct obtinut in acest playoff. Astra a inceput cu 22 de puncte, insa in acest moment are 23 de puncte si este pe locul sase. Slabe sanse la cum joaca ca Astra sa prinda vreun loc de cupa europeana. Insa nu se stie, poate ca echipa antrenata de Sumudica va renaste, si poate o va face exact acum de Paste. Minuni au mai fost vazute si nu m-ar mira ca una dintre aceste echipe sa pice foarte prost de Paste si anume sa fie mielul sacrificat. 

Sa vedem totusi care va fi situatia pe teren, pe cine va conta Multescu, un antrenor care ameninta cu plecarea, daca problema contractului nu se rezolva mai repede. Ca la noi la nimeni. Merge echipa bine, antrenorul logic ca ameninta, de parca ar fi singurul om care stie sa antreneze din Romania. Am vazut cu totii cat de bine ne pricepem la fotbal, suntem peste 18 milioane de antrenori, si deabia strangem cativa jucatori sa facem o echipa pentru un meci international. 

Revenind la meci tind sa cred ca va fi un meci strans, iar pronosticul meu este Pauza sau final X , cota 1.63 la SuperBet.