Campionate de fotbal de evitat la pariuri

Cand vine vorba despre pariuri din campionate de fotbal, sunt utilizatori ce mizeaza pe orice meci din orice campionat, atata timp cat statistica este favorabila pronosticului ales, existand insa si pariori specializati pe anumite campionate, care plaseaza pariuri numai din acestea, avand poate o rata mai mare de succes, insa si o arie mai restransa.
 
Este greu de spus care tip de parior ar putea fi mai profitabil, desi noi am inclina spre al doilea tip. Si in ceea ce priveste echipele de fotbal, sunt unii care evita anumite formatii sau campionate de la care provin, de regula, surprize, iar altii care, dimpotriva, le cauta. In acest articol vom incerca sa impacam ambele tipuri de pariori, prezentandu-va cele mai sigure, respectiv cele mai putin sigure campionate din punct de vederea al ratei de castig a echipei gazda, dar si campionate in care se marcheaza foarte mult/putin, datele fiind raportate la sezonul 2016-2017. Sigur, vom prezenta campionatele pentru care casele de pariuri online ofera cote, deoarece degeaba vorbim, spre exemplu, despre campionatul Mozambicului, daca nicio casa nu ofera pariuri pentru acesta.
 
 

Campionate in care gazdele au avantaj


Astfel, vom incepe cu ligile in care echipa oaspete nu a avut mari sanse de castig pana acum. Trebuie sa stiti ca, dintre campionatele listate la casele de pariuri, cea mai mica rata de castig a victoriei oaspetilor s-a inregistat in prima liga a Nigeriei.  Acolo s-au disputat doar meciurile din tur, cele din retur fiind programate a incepe pe 21 mai. Din cele 190 meciuri disputate, nu mai putin de 142 s-au incheiat cu victoria gazdelor, 42 partide s-au terminat la egalitate, oaspetii castigand in doar 6 randuri.
 
Un alt campionat dominat de echipele gazda este cel al Chinei, acolo unde, este adevarat, au avut loc doar 64 meciuri. Dintre acestea, echipa gazda s-a impus in 38, la egalitate incheindu-se 13, alte 13 fiind castigate de formatia oaspete. Formatia gazda isi arata suprematia si in campionatul Algeriei, acolo unde au avut loc 201 meciuri pana acum. Dintre acestea, in 110 a castigat echipa de pe teren propriu, 63 meciuri s-au incheiat la egalitate, in 28 partide oaspetii castigand.
 

Campionate in care oaspetii fac legea


La polul opus, campionatul listat de casele de pariuri online in care oaspetii au cea mai mare rata de castig si in care s-au disputat suficiente meciuri incat sa merite specificat este cel al Paraguayului (Apertura). Aici oaspetii au castigat in 33 randuri, gazdele in 28, la egalitate terminandu-se 27 partide. In rest apar campionate care nu sunt listate la casele de pariuri sau meciuri din play-offurile si play-outurile campionatelor, care nu ni se par atat de relevante in perspectiva sezoanelor viitoare.
 

Campionate dominate de remize


Sigur, in aceste campionate in care numarul de remize este mai mare sau putin mai mic decat al victoriei gazdelor, respectiv al oaspetilor, va inchipuiti ca nu au trecut foarte multe etape. Odata cu trecea lor insa, numarul de remize va deveni, probabil, tot mai mic fata de celelalte doua variante de rezultat final. Deocamdata, sa remarcam ca in divizia a doua a Uruguayului au avut loc 14 remize din 28 meciuri, formatia oaspete impunandu-se in doar doua randuri. O rata mare a remizelor o are si prima liga din Insulele Feroe, cu 16 egaluri din 35 meciuri, insa si playoutul Ligii I a Romaniei, cu 16 remize din 38 partide. O liga care ne impresioneaza cu a sa cantitate de egaluri este Serie B din Italia, acolo unde s-au inregistrat pana acum 157 remize din 440 partide.
 

Cele mai putine remize


Un campionat listat in care au avut loc in total mai mult de 100 partide, numarul egalurilor fiind destul de mic, il observam in Germania. Mai exact, in Oberliga Bremen, unde s-au inregistrat 26 remize din 226 partide. Si a doua divizie a Moldovei iese in evidenta cu numarul mic de remize, cu 23 astfel de rezultate din 192 partide
 

Cele mai multe goluri


In ceea ce priveste golurile, grupa A din Liga a III-a a Finlandei a fost una destul de spectaculoasa pana acum, cu peste 4.5 goluri pe meci. La fel de adevarat este si faptul ca au fost disputate doar 12 partide pana acum. Este insa de urmarit aceasta liga pentru pariuri pe ‘’Over 2.5/3.5 goluri’’. Una dintre casele online la care putem gasi pariuri pentru Liga a III-a a Finlandei este Betano.
 
De asemenea, in Oberliga Bremen a fost marcata o medie de peste 4 goluri pe meci. Defensiva pare sa nu fie punctul forte al majoritatii echipelor de acolo. De punctat ca in Oberliga Bremen s-au disputat deja 28 etape. De asemenea, o medie de peste 4 goluri pe meci gasim si in prima grupa a celei de-a treia divizii din Norvegia. Ce-i drept, in aceasta competitie s-au scurs doar 4 runde.
                                                                                                                                     

Cele mai putine goluri


Vom incheia cu ligile la care au fost inscrise in acest sezon cele mai putine goluri si unde s-au desfasurat minim 5 etape. Prima liga a Albaniei ne surprinde cu o medie de 1.87 goluri pe meci, in conditiile in care au avut loc deja 33 etape. Tot in aceasta categorie gasim si playoutul Ligii I a Romaniei, unde s-a marcat o medie de 1.95 goluri pe meci. Si in prima liga a Nigeriei avem o medie sub doua goluri pe meci, in conditiile in care s-au scurs 19 etape.
 
Speram sa puteti profita de informatiile de mai sus daca nu in acest sezon, din care a mai ramas putin in majoritatea campionatelor, atunci de sezonul viitor.