Calendarul de Craciun iti ofera 25 RON bonus la blackjack

Anul acesta o noua casa de pariuri prezinta asa-numitul Calendar de Craciun, ce ofera o promotie pe zi, pana pe 24 decembrie. Promotiile se pot referi la pariuri sportive sau jocuri de cazino, in urma acestora putand castiga rotiri gratuite, bonusuri, freebeturi, profituri marite si alte surprize. Este vorba despre Admiral, casa care azi prezinta o promotie referitoare la jocul de blackjack, in urma careia te poti alege cu un bonus de 25 lei. E important sa te loghezi in fiecare zi a campaniei, cei care vor participa la cel putin o promotie urmand a intra intr-o tragere la sorti, acolo unde se pun la bataie 3 telefoane Iphone 8.


Amator al jocului de blackjack? Atunci nu rata aceasta promotie >>>


Ce trebuie sa fac?

Jocul care participa la promotie este Lux Blackjack, joc ce poate fi gasit cu o simpla cautare in casuta de search care ti se pune la dispozitie in partea de sus a paginii, indiferent pe care ai intra. Tot ce trebuie sa faci este sa mizezi azi, 3 decembrie, cel putin 100 lei pe acest joc. Promotia este valabila pana la ora 23:59.


Despre recompensa

Calendarul de Craciun iti ofera 25 RON bonus la blackjack, bonus pe care il vei primi maine, 4 decembrie. Daca ai un alt bonus de rulat, acesta va trece in asteptare pana cand vei incheia rulajul celuilalt sau va expira. In acest caz, bonusul va expira in termen de 30 zile de la acordarea lui.


Pentru a putea fi deblocat, valoarea bonusului trebuie pariata de 30 ori (25*30=750 lei). Daca alegi pariurile sportive pentru rulaj, cota minima cumulata de pe un bilet (pariu simplu sau bilet multiplu) trebuie sa fie 2.00. Jocurile de Live Cazino nu se iau in considerare la rulaj. Rulajul trebuie efectuat in termen de 7 zile (pana pe 11 decembrie).               


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul aici
  • Ruleaza astazi, 3 decembrie, minim 100 lei la jocul de cazino „Lux Blackjack”
  • Pe 4 decembrie vei primi un bonus de 25 lei
  • Bonusul trebuie rulat la pariuri sportive sau Cazino de 30 ori in termen de 7 zile
  • In cazul pariurilor sportive, cota minima totala care conteaza la rulaj este 2.00


Amator al jocului de blackjack? Atunci nu rata aceasta promotie >>>