Calendarul de Craciun de la Betano dureaza pana in ianuarie

In aceasta perioada o noua casa pariuri online prezinta promotii zilnice, lucru care nu poate decat sa ne bucure, astfel de promotii putandu-ne rotunji serios veniturile. Calendarul de Craciun se gaseste la casa Betano, in categoria “Cazinou”. Prin urmare, promotiile nu vizeaza pariurile sportive, ci doar jocurile de cazino. 


Promotii zilnice pana de Sfantul Ion


Calendarul de Craciun de la Betano dureaza pana in ianuarie, tinand sa precizam ca amatorii de pariuri sportive nu trebuie sa fie dezamagiti. Asta deoarece pe parcursul acestor zile nu vei intalni doar promotii referitoare la jocurile de cazino, ci si promotii ale caror recompensa  se va acorda in bonusuri de reincarcare ca urmare a unui depozit, insa si in bani cash, fara conditii de rulaj. De asemenea, vor fi si zile, cum a fost prima, in care se vor acorda rotiri gratuite la un joc slot, iar eventualele castiguri sa fie cash, fara conditii de rulaj. Calendarul de Craciun de la Betano dureaza pana in ianuarie, acesta incepand pe 15 decembrie, durand pana pe 7 ianuarie. In cele peste 20 zile cu siguranta vei gasi cateva promotii care sa fie pe placul tau. Tot la fel de sigur este ca multi utilizatori vor fi incantati de aceste promotii si nu vedem de ce nu ar fi, de vreme ce in foarte multe dintre ele nu trebuie sa investesti proprii tai bani. Si ce poate fi mai placut decat oferirea sansei de a obtine castiguri, mai mici sau mai mari, fara nicio investitie din partea ta?


Calendarul a inceput promitator


Inca din prima zi a Calendarului de Craciun Betano  tinut sa prezinte o promotie la care nu trebuie sa-ti investesti banii. Asta pentru ca am avut parte de 5 rotiri gratuite la jocul slot Secret of Christmas, iar eventualele castiguri au fost creditate cash, fara conditii de rulaj. In cea de-a doua zi promotia a fost ceva mai complexa, daca putem spune asa, cei ce au jucat in respectiva zi minim 200 runde la oricare video slot al Cazinoului au primit in urmatoarea zi 20 rotiri la jocul slot Gonzo’s Quest. In ceea ce ne priveste, suntem foarte curiosi sa vedem ce ne vor mai rezerva promotiile Betano de Craciun zilele urmatoare.


Participa zilnic si e imposibil sa nu castigi