Bonus magic de 50 de lei fara depunere la Betano

Casa de pariuri Betano nu trebuie sa lipseasca din portofoliul nici unuia dintre pariori. La varietatea, bogatia ofertelor se pariere si la valoarea cotelor oferite, Betano adauga astazi ceva special, pe placul pariorilor.

Este vorba despre un freebet de 50 de lei, un bonus fara depunere, care se poate obtine extrem de simplu, facandu-va cont la Betano, acum, de pe link-ul de mai jos:

Da, am spus-o, gata, faceti cont si primiti, doar pentru pariuri sportive, suma de 50 de lei fara a fi nevoiti sa depuneti niciun banut din buzunarul propriu. Mi se pare a fi o oferta ce nu se gaseste la orice colt de strada, este un cadou generos, pe masura prestigiului casei de pariuri Betano.

Campania este valabila doar pana la finalul lunii Noiembrie 2020!

Aveti grija, va rog, fiti corecti, nu abuzati de aceasta promotie.  Participanții ale căror conturi sunt inchise sau suspendate in urma  incalcarii dispozițiilor legale si regulamentare, pierd dreptul de a participa la aceasta promotie.

Iata ceea ce mai trebuie sa stiti despre acest bonus incitant:

  • Bonusul constand în Free Bet va fi transferat în contul de joc  a doua zi dupa inregistrarea contului;
  • Bonusul poate fi folosit într-o perioadă de maximum 7 (sapte) zile începând cu ziua în care a fost primit de către participant în cont, doar daca in acest interval de 7 (sapte) zile contul a fost verificat, prin transmiterea documentelor solicitate de catre Betano;
  • Termenul maxim până la care se poate folosi bonusul Free Bet este 08.12.2020.

Ceea ce este foarte important si trebuie sa stie toti pariorii de aplica pentru bonusul fara depunere este ca, eventualul profit obtinut cu ajutorul  freebet-ului de 50 de lei, nu este supus vreunor conditii de rulaj inainte de a putea retrage acest profit din contul de parior.

Asadar promotia e foarte generoasa si simpla:

Atentie, nu bonusurile si promotiile sunt criteriile principale dupa care ne alegem o casa de pariuri . Dar freebet-ul asta de 50 de lei de la Betano chiar nu trebuie ratat!